Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 724813186

X Hollandse herder puppies

Aangeboden sinds 21 juli 2021 om 11:32
Hollandse Herder Korthaar Info
Hollandse Herder Korthaar Info
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 0-6 weken oud
Eef
Contact
Prijs: € 600,-


Onze X Hollandse herder teef Vera is op 7 Juli bevallen van 5 prachtige gezonde puppies. Ze heeft 2 teefjes en 3 reutjes gekregen.


Moeder Vera verzorgt haar puppies erg goed en mensen mogen gerust bij haar pupjes in de buurt komen. Vera is vriendelijk naar mensen en honden, ze heeft een algeheel sociaal karakter.


Ties ( Fonske's Home Ties BRN 26322) is de vader van het nest. Ties is onze kruising Hollandse X Mechelse herder. Ties kan goed samen met andere honden en kinderen.


Beide ouders zijn geröntgend en volledig goed. De pups zijn geënt, gechipt, ontwormd en hebben een Nederlands paspoort.


De puppies mogen het nest verlaten wanneer zij de leeftijd van 8 weken hebben bereikt. We nemen hiervoor reserveringen aan. Ten tijde zijn de puppies gevaccineerd en meermaals ontwormt. Ze hebben een Nederlands paspoort en zowel vader als moeder zijn ook te bewonderen. We kunnen jullie voorzien van alle informatie betreft de aanschaf van een pup.


Voor meer informatie graag bellen naar 0640300334

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .
© 2013 - 2021 Puppyplaats.nl
Algemene voorwaarden Cookie instellingen Cookiebeleid Site map