Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 349018232

Pups aangeboden van de Grote Zwitserse Sennenhond Woman

7260 x bekeken sinds 22 juni 2018 om 13:40
Maurice Blezer
Contact
Prijs: Op aanvraag


Onze prachtige teef, Karhunkierros Woman, heeft een mooi nest gekregen, dat nu bijna 3 weken oud is (geboren juni ). De vader is Karhunkierros Zappa Jack. Dit nest is gefokt volgens de regels van de Raad van Beheer (FCI), dus met stamboom en controle van de afstamming, middels DNA. Natuurlijk worden ook alle gezondheidsonderzoeken gedaan. Het nest bestaat uit prachtige, levendige pups. 4 reuen en 5 teven.
Moederhond Woman is 4,5 jaar oud, dit is haar derde nest.
Vaderhond Zappa Jack is 3,5 jaar, hij woont in België, net onder Zeeuws-Vlaanderen. Dit is zijn eerste dekking en dus ook zijn eerste nest.

Rond 6 weken oud worden de pups door de Raad van Beheer gechipt en wordt DNA afgenomen voor de controle op afstamming. Met 7 weken onderzoekt de dierenarts elke pup en geeft een gezondheidsverklaring af. Ook dient hij de puppy-inenting toe en legt alles vast in het officiële EU-hondenpaspoort.

De pups worden in de woonkamer geboren in een werpkist. Vanaf 4 weken gaan ze naar de bijkeuken, waar ze 's nachts verblijven, als het weer het toelaat zijn ze overdag buiten. Vanaf week 4 horen ze iedere dag een -geluiden CD als onderdeel van de inprentingsfase. Vanaf week 4 is er vaak bezoek, zodat de pups aan mensen wennen. Vanaf week 5 gaan we 2 keer per week met de pups en Woman, in de auto, toeren.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .