Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Golden Retriever     
Advertentienummer: 344427597

Golden Retriever puppen

11847 x bekeken sinds 19 mei 2018 om 21:59
K
Contact
Prijs: Op aanvraag


Wij hebben een prachtige nest blonde Golden Retrievers uit ouders met stamboom.

De puppen zijn in huiselijke kring geboren en groeien ook op binnen het gezin. En zullen dus ook aan alles gewend zijn. Ook gaan de puppen mee naar het centrum, station, school etc etc. En daarnaast wordt ook begonnen met lawaai/vuurwerk training.

Ze worden natuurlijk zoals het hoort ontwormd. geènt etc. En mogen rond mei vertrekken naar hun nieuwe plek. Ze krijgen geen stamboom.

De ouders zijn zeer sociaal en kunnen met alles en iedereen overweg. En daarnaast zijn ze zeer gezond en vrij van HD [officieel aantoonbaar].

Wij sturen de toekomstige baasjes minimaal 2 keer per week foto`s en filmpjes zodat ze lekker kunnen mee genieten van de groei. En natuurlijk alle verdere ontwikkelingen volgen. De toekomstige baasjes hebben nu al zon foto`s/filpjes etc ontvangen.

Geen reuen meer beschikbaar.

De puppen uit het eerste nest voldoen uitstekend que karakter en gezondheid. Ook hebben wij nog contact met de eigenaren, dat vinden wij ook belangrijk om na aanschaf ook klaar te staan voor iedereen. En dit is onze laatste nest.

Indien u meer informatie wilt ontvangen horen wij graag van u.

mailen kan ook naar

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .