Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Friese Stabij     
Advertentienummer: 691068918

pups Friese Stabij

Aangeboden sinds 29 jan. 2019 om 22:44
Bert Hutten
Contact
Prijs: € 500,-


Uit een nestje van tien puppy's zijn nog twee reutjes te koop. Ze zijn inmiddels ingeënt en gechipt. Ook zijn ze een aantal keren ontwormd. Zowel vader als moeder zijn echte Friese Stabij honden. De pups groeien bij ons in de woonkamer op. Ze zijn dus mensen (en onze kleinkinderen) gewend. Ze krijgen al vast voedsel. Ze mogen na acht week weg. (Dat is zo ongeveer half februari.) De moeder is erg lief en goed vertrouwd met kinderen. Ze voedt haar puppy's goed op. We genieten daar elke dag van. Interesse? Reageer of bel; .Hutten, De Krim (Overijssel). Niet op zondag.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .