Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Chihuahua     
Advertentienummer: 848700891

Chihuahua puppy's

2848 x bekeken sinds 21 feb. 2020 om 21:38
Valk
Contact
Prijs: € 550,-


Onze Babs heeft in Frankrijk vijf puppy's gebaard, vier teefjes en één reutje. Aangezien wij willen dat onze puppy's een goed leven krijgen willen we ze niet in Frankrijk verkopen maar in Nederland. Ze mogen pas naar Nederland komen als ze alle inentingen hebben gekregen dus ook de rabiës enting. Ze zijn dan 15 weken als ze naar hun nieuw baasje mogen. Als ze ons verlaten hebben ze dus alle inentingen gekregen, zijn meerdere malen ontwormd, zijn gechipt en hebben een Europees paspoort. Foto's zal ik toevegen als ze een week of drie zijn. De moeder- en vaderhond zijn onze eigen honden en leven in een roedel van vijf Chihuahua's. Na de geboorte hebben we de moederhond gelijk laten helpen zodat ze geen nest meer kan krijgen. Dit nest was niet gepland maar door het niet goed sluiten van de deuren op onze boerderij heeft dit kunnen gebeuren. Officieel wonen wij nog in Hoogvliet maar verblijven momenteel in Frankrijk. Bezichtigen van de hondjes kan pas vanaf 15 weken als ik weer met de hondjes in Hoogvliet ben (of u moet bij ons in Frankrijk langs komen).

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .