Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Bullmastiff     
Advertentienummer: 911855761

Bullmastiff pension

30012 x bekeken sinds 25 dec. 2016 om 12:54
Ras: BullmastiffInfo
Leeftijd: 0-6 weken
Brok
Contact
Prijs: Op aanvraag


Valcobulls bied pension voor de Bullmastiff van elke leeftijd ! ze zullen verblijven zoals onze honden dat ook doen. Krijgen natuurlijk net zulke gezonde maaltijden (2 x per dag en ten alle tijden vers water), warm nachthok, in de zomer een eigen zwembadje en natuurlijk de aandacht, spelen op het grote speelveld met soortgenoten. (Natuurlijk zullen we kijken of dit ook mogelijk is met de verschillende karakters maar in ons animatie team zal vast een passende speel combinatie gemaakt kunnen worden)

De voorwaarden zijn wel dat uw bullmastiff compleet is ingeënt en ook voor kennel hoest, wanneer de bullmastiff van buiten Nederland komt verwachten wij ook een geldige rabies inenting, paspoort dient tijdens verblijf bij ons aanwezig te zijn.
op onze website www.valcobulls.nl kunt u hier meer over lezen.

Ook u wilt toch met een gerust hart op vakantie kunnen gaan en uw bullmastiff in goede handen achterlaten?..reserveer daarom bij ons een plekje voor uw bullmastiff en weet dat we veel ervaring hebben met dit ras.
Onze bullmastiff hobby is aardig uit de hand gelopen en we zijn trotse eigenaren van Bullmastiffs, waarvan er met pensioen zijn maar nog heel goed functioneren als animatie team voor de logees!!

De prijs van ons pension bedraagt €, per dag. Het is niet mogelijk om uw bullmastiff voor een dag of 1. Nacht te brengen.
Voor brengen en halen zijn wij op afspraak van ma t/m zat geopend. zondag dus gesloten dan besteden wij onze tijd aan ons eigen gezin en hondjes.

De Bullmastiffs krijgen geperste brokken van het merk Pro-active meer informatie kun je daarover vinden op www.pro-active-dog.com. Wanneer uw hond een allergie heeft hebben we ook daar een passende brok voor. De kosten van de dag prijs zijn incl voer.

Meer weten?

Bel of mail gerust voor meer informatie

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .