Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Border Collie     
Advertentienummer: 972461209

collie pups uit werklijnen

5130 x bekeken sinds 15 mei 2019 om 08:05
Ras: Border CollieInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 6-12 weken oud
Gehrkens
Contact
Prijs: € 500,-


Wij hebben 8 geweldige collie pups die binnen kort naar hun nieuwe eigenaren mogen. 3 reeds verkocht. Kort/medium lang haar. Vanaf 25 Mei mogen ze het nest verlaten.
Ze wonen bij ons in huis tussen de andere honden en in een druk huis houden dus worden goed gesocialiseerd. We hebben nog 2 blue merle(1 teefje,1reutje), twee zwart witte reutjes, en 1 driekleur reutje.
Beide ouders wonen bij ons in huis en komen uit werklijnen in Wales. De pups worden aan hun nieuwe eigenaren meegegeven met een gezondheidsverklaring, eerste enting, chip en paspoort. Uiteraard worden de pups hier om de twee weken ontwormt. Ook is er een Facebook pagina voor de eigenaren van de vorige 2 nestjes waar de nieuwe eigenaren aan toe gevoegd kunnen worden.
Prijzen van de merle pups zijn 650, andere 500
Mocht u nog meer informatie willen hoor ik het graag
Laatste fotos zijn van beide ouders

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .