Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Border Collie     
Advertentienummer: 613477644

Conquest Border Collie pups (met stamboom)

7075 x bekeken sinds 23 okt. 2018 om 21:27
Ras: Border CollieInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 0-6 weken oud
Ron Snoeck
Contact
Prijs: € 650,-


Prachtige half langharige (mottled) tricolor pups, 4 reutjes en 2 teefjes beschikbaar.

Geboren op 21 september, mogen daarom vanaf half november naar hun nieuwe baasjes. Ze zijn dan voorzien van vaccinaties, chip, gezondheidspaspoort en uiteraard volledig ontwormd. De pups krijgen een ISDS stamboom.
De stamboom van ouders zijn zichtbaar in de foto's (Snooze komt uit mating pedigree Conquest Clyde x Omega Trimm).

Moeder Snooze (foto nr 4) komt uit een zeer succesvolle werklijn (zowel in werk als wedstrijd) en is alweer 3e generatie eigen fokkerij. Snooze is een atletische, stijlvolle, werklustige teef met een grote will-to-please en een fijn karakter.
Vader Jim is een zeer gedreven en getalenteerde werkhond uit goede lijnen, met een geweldig karakter. Beide ouders hebben een gezonde 'aan-uit knop' en stabiel van karakter.

Meerdere familieleden bij ons thuis te zien, zowel om het huis heen als bij de schapen.

We verwachten van deze pups een sterke werklust, veel verstand met een goede baasgerichtheid. Onze pups zullen dan ook het best tot hun recht komen bij baasjes die van hondensport houden en/of er een actieve levensstijl op na houden. Naast schapendrijven zijn ook een aantal honden in moederlijn actief in de agility/behendigheid.

Beide ouders zijn vrij van oogziekten, en DNA CEA normaal. Daarnaast is Jim uitgebreid DNA getest op bij deze rasgroep behorende erfelijke aandoeningen (meer info op aanvraag) en overal vrij van verklaard. Ook de heupen zijn goed gekeurd.

Conquest Border Collies heeft al ruim 2 decennia ervaring met de fokkerij van Border Collies van bewezen kwaliteit, zowel in gezondheid als werk eigenschappen. Daarnaast is karakter van belang, omdat wij van mening zijn dat een goede werkhond niet zenuwachtig en/of hyperactief is.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .