Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Boomer   x   Chihuahua langhaar     
Advertentienummer: 139243013

chihuahua x shih tzu teefje

Aangeboden sinds 25 april 2021 om 13:52
Boomer Info
Chihuahua langhaar Info
Sigi Houtriet
Contact
Prijs: € 950,-


op 9 febr zijn er pups geboren.. Moeder Moosie is een jong Shih Tzu zwart bont teefje en vader Bo een bruine Chihuahua. Niet zo gek dus dat uit deze kruising 6 zeer mooie pups, met uiteenlopende kleuren zijn voortgekomen.

Voor nog 1 teefje ook wel een Shi Chi genoemd, zoeken wij nog een nieuw baasje.

De pups zijn in huiselijke kring (in een ruim puppyverblijf) in onze woonkamer opgegroeid en zijn tijdens het mooie weer van eind maart, al lekker buiten aan het ravotten geweest met moeder Moosie, vader Bo en onze andere honden. Ook door de dag heen maken wij tijd om de pups te laten wennen aan onze volwassen honden. Dus van enige socialisatie van de pups is al zeker sprake.

De pups zijn inmiddels meerdere keren ontwormd, zijn gechipt en hebben hun eerste inenting gehad. Zij hebben inmiddels del leeftijd om hun ouders verlaten. Als nieuwe eigenaar van één van deze pups, ontvangt u van ons een natuurlijk het afgegeven Europese paspoort en een leuk puppy pakket met daarin o.a. voeding voor de eerste weken.

Heeft u serieuze interesse om de nieuwe eigenaar van een pup te worden, bel dan 0481-423374 Wij reageren dus niet op mail of andere schriftelijke vragen naar aanleiding van deze advertentie.

Telefonisch staan wij u met plezier te woord en adviseren u graag op basis van onze inmiddels 30 jarige ervaring met het houden en fokken van verschillende (ras)honden.

Gendt, Gelderland ligt bij Nijmegen.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .
© 2013 - 2021 Puppyplaats.nl
Algemene voorwaarden Cookie instellingen Cookiebeleid Site map