Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Bastaard     
Advertentienummer: 949251474

Zorah

609 x bekeken sinds 14 aug. 2019 om 23:31
Ras: BastaardInfo
Puppy Rescue Team
Contact
Prijs: € 350,-


Zorah is nu 9 maandjes oud en ze loopt goed mee aan de lijn, ze leert snel en houd ontzettend van knuffelen. Samen op een puppy cursus lijkt haar heerlijk om dat samen met het nieuwe baasje te gaan doen. Zorah kan het ook heel goed vinden met haar soort genootjes en is ze niet dominant. Ook kan ze een paar uurtjes alleen blijven. Dit lieve kleine op een corgi lijkend hondje, vol enthousiasme naar het baasje toe zit momenteel in een gastgezin in Spijkenisse. Zorah vind het heerlijk om in een mandje op de fiets de omgeving te verkennen. Ze is gewoon te leuk om zonder baasje te zijn. Zorah vind het prettig om maar 1 baasje te hebben. Meerdere filmpjes van Zorah mailen wij u graag.

https://www.youtube.com/watch?v=mA0gsH58IwI

Zij is sinds maart van dit jaar in Nederland. Zorah was geadopteerd maar door omstandigheden bij haar huidige baasje kon ze daar niet langer wonen. Zorah is het beste op haar plekje bij een alleenstaand iemand. Ze kan met iedereen overweg maar ze vind het prettiger om maar 1 baasje te hebben. Heeft ze er meerdere dan gaat ze de vrouw of man des huizes claimen en beschermen terwijl dat niet nodig.
Voor de adoptie procedure volgt eerst een intakeprocedure en ook een huisbezoek hoort hierbij. Wij ervaren dat een pup toch te vaak wordt onderschat en vaak niet de juist
begeleiding krijgt of er is te weinig tijd is voor de pup binnen het gezin.
Ook “na-zorg (begeleiding en tips aan de adoptanten), tijdens het proces van acclimatiseren van de rescue-pup, binnen het nieuwe gezin behoort hiertoe.

Onze pups worden gevonden, in een weiland, langs de weg of treinspoor. Soms gewond, te mager, maar totaal eenzaam rondzwervend, hopend om een lief persoon tegen te komen die ze opvangt. Dat zijn de puppy's die wij redden en die wij naar Nederland halen. Wij bemiddelen dus niet met BROODFOKKERS! Onze pups zijn geen rashondjes. Het zijn lieve gezonde puppies die een kans verdienen!!!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaand telefoonnummer: 06 23168188 Ook kunt u al onze informatie nalezen op onze website www.puppy-rescue-team.nl of via onze facebookpagina: https://www.facebook.com/Puppy-Rescue-Team

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .