Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Bastaard     
Advertentienummer: 394204513

Lou

892 x bekeken sinds 13 mei 2019 om 17:11
Ras: BastaardInfo
Puppy Rescue Team
Contact
Prijs: € 350,-


De twee zusjes Lou en Isa zijn, na een tip van een Nederlandse dierenliefhebster, aangetroffen door een op Corfu wonende Engelse die hen vond met hun moeder die aan een ketting aan een auto vastgebonden lag. De mogelijke vader(s) liepen daar ook rond bij het huis. Het was vrij dicht bij een drukke weg en een van de andere pups was al overreden. De Engelse vond het een te gevaarlijke situatie voor de los lopende pups en wilde ook de moederhond helpen door haar te laten steriliseren. Ze had het jaar ervoor ook al een nestje gehad. En ze wist dat in de toekomst hetzelfde lot beschoren was aan de twee zusjes. In overleg met de eigenaar, die aanvankelijk niet echt meewerkte, is de moederhond gesteriliseerd en de pups ondergebracht bij een fosterfamilie op Corfu waar nog meer honden verblijven. De honden waren aanvankelijk wat schuw voor mensen, maar ze worden nu verder gesocialiseerd. Ze zijn, denken we, rond 15 december geboren. Isa woog een paar weken terug 10 kilo en Loutje 7,5. Waarschijnlijk hebben ze verschillende vaders, want Isa is groter. Het zijn mooie, lieve knuffelkonten, die natuurlijk nog veel moeten leren. Waarschijnlijk worden het forse dametjes met een hoogte van 50-60 cm .

Een filmpje van deze lieve dame sturen we je graag toe. Wij screenen vooraf altijd de adoptanten en vind er een huisbezoek plaats.

Ze heeft een Europees paspoort met alle vereiste inentingen, gechipt en heeft ze een hoog knuffelgehalte. Ook al haar vaccinaties voor het eerste levensjaar heeft ze gehad. Wie heeft er een mand klaar staan voor Lou?


Puppy Rescue Team is een stichting die NIET met broodfokkers samenwerkt. Dit zijn puppy’s die anders geen kans op overleving hebben. Onze puppy’s zijn dan ook geen rashonden maar puppy’s die worden gevonden in de wei, langs de weg of gewoon gedumpt door de eigenaar. Velen lopen groot gevaar. Ze worden vaak vergiftigd, beschoten en aangereden. Het zijn prachtige puppy’s met een fantastisch karakter. En deze puppy’s redden wij.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaand telefoonnummer:
06 23168188
Ook kunt u al onze informatie nalezen op onze website Puppy-rescue-team.nl dan ziet u op onze website alle informatie of via onze facebookpagina.

Filmpjes worden op verzoek gemaild.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .