Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Bastaard     
Advertentienummer: 386409497

Dana Ter adoptie

Aangeboden sinds 22 okt. 2021 om 12:14
Ras: BastaardInfo
Spaanse Honden SKMT
Contact
Prijs: € 250,-


Dana komt uit Spanje en is 4 maanden geleden geadopteerd. Helaas zoekt Dana wegens familieomstandigheden een goudenmandje en verblijft nu in een opvanggezin. Dana is een lieve, nieuwsgierige speelse pup van ong 8 maanden oud en niet gesteriliseerd die wel echt aan het puberen is. De basis kent ze goed zoals zitten, liggen en plaats. Maar zoals een echte puber moet je wel geduld hebben omdat ze je ook uit probeert. Zij kan goed met andere honden en katten maar heeft af en toe geen stop en dan blijft zij door gaan met uitdagen. Zij is een echte knuffelkont en komt graag bij je voor een aai en een knuffel.
Dana is soms nog wat onzeker met drukke honden die blaffen dan weet ze niet goed wat ze moet doen. Wegrennen of spelen maar als je haar verteld dat het goed is gaat ze spelen. Voor een koekje doet ze alles. Dana kan trekken aan de riem vooral als ze wat ziet een kat, vogel of andere hond. Maar ook naast je lopen als ze je aandacht heeft. De opvang voert haar nog wel apart van de andere hond in huis omdat ze nog erg gefixeerd is op haar eten. Daarintegen als je zelf gaat eten gaat ze rustig liggen en bedelt niet.
Zij kan goed met kinderen. (als ze niet bang zijn voor honden)
Lieve Dana verdiend haar eigen foreverhome met een goudenmandje.

Voor Dana vragen wij een adoptievergoeding van €250,-

Fb: spaanse honden skmt
www.stichtingspaansehondenskmt.nl

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .
© 2013 - 2021 Puppyplaats.nl
Algemene voorwaarden Cookie instellingen Cookiebeleid Site map