Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Bastaard   x   Bastaard     
Advertentienummer: 474226449

Gezocht: lieve (middel)grote pup

Aangeboden sinds 06 mei 2020 om 14:44
Ras: Bastaard ( Betekent 'rasloos' ) Info
Kim
Contact
Prijs: Op aanvraag


Hoi!

Mijn vriend en ik waren in februari/maart aan het kijken voor een pup na er goed over na te hebben gehad, met het oog op vrije dagen die we hadden eind maart/begin april om 'm goed te socialiseren.

Heel veel mensen lijken nu echter een pup te willen waardoor we er niet tussen komen. We kunnen niet opbieden tegen mensen die de pup al kopen voordat ze 'm hebben gezien !

We hebben niet zo veel wensen. Ik ben op gegroeid met herders en mijn vriend met labradors. We willen graag een middelgrote tot grote hond om flink mee te kunnen wandelen, maar zijn niet heel specifiek op één ras. We vinden het vooral belangrijk dat het goed voelt, met baasjes (geen brood fokkers!) en de pup zelf, al zal dit laatste toch al snel goed zijn! We willen graag een keer kunnen kijken voordat we de pup kopen, maar als het goed voelt zullen we niet moeilijk doen en 'm direct meenemen of een aanbetaling doen.

We wonen in een appartement, maar hebben een ruime woonkamer met genoeg ruimte voor een flinke mand (bij het raam voor wat uitzicht !) en wonen naast een groot park met water en eenden om achteraan te gaan. Daarnaast gaan we ook graag wandelen in het bos. Overdag kan de hond mee naar het werk.

Mocht je een nestje hebben en graag in contact komen met iemand die ervaring heeft met honden en de keuze voor een pup niet haastig heeft gemaakt, dan hoor ik heel graag iets!

Groetjes, Kim

PS. De zwarte herder is van mijn ouders en komt geregeld op bezoek of halen we op om mee te wandelen. De Duitse herder was mijn vorige hond die we helaas een aantal jaar geleden hebben moeten laten inslapen.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .