Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 947208693

Australian cattle dog (ACD) pups blue heeler

765 x bekeken sinds 14 aug. 2019 om 11:22
Martijn Zoer
Contact
Prijs: € 700,-


Het duurde even voor we alle pups afzonderlijk op de foto hadden, maar hier zijn ze dan, de 2 nog beschikbare pups (beide teefjes) van onze mooie Saar!

Alle pups wonen bij ons in huis en worden dus in een huiselijke omgeving grootgebracht. De pups worden goed gesocialiseerd, ze zijn reeds gewend geraakt aan alle huiselijke rituelen (en de geluiden die daarbij horen), hebben gespeeld met kinderen en al auto gereden. Momenteel zijn we druk bezig met de eerste zindelijkheidstrainingen.

Saar is een australian cattle dog van 3,5 jaar oud en dit is haar eerste nestje. De reu is eveneens een australian cattle dog, met een vriendelijk karakter.
Saar is een echte australian cattle dog: actief, energiek en slim. Ze is echter ook heel sociaal (ook naar kinderen).

De cattle dog pups zijn op het moment bijna 7 weken oud.
De pups zijn gevaccineerd, gechipt (incl paspoort) en volgens schema ontwormt en door de dierenarts goed gekeurd en klaar om ons te verlaten

Interesse, vragen of langs komen om eens te kijken? Stuur ons een berichtje, of appje (telefonisch bereikbaar in de avond).

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .