Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 834707628

Puppys raszuiver

7282 x bekeken sinds 18 juni 2019 om 22:07
Ras: Anatolische HerdershondInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 6-12 weken oud
Bihlmeijer
Contact
Prijs: € 650,-


Raszuivere Gampr puppy

Op 8 mei zijn onze puppy’s geboren. Het betreft Rashonden. Bestaand uit 7 reutjes en 5 teefjes.

Beide ouders zijn bij ons als pup opgegroeid. Eenmalig nestje.
De ouders beschikken over een stamboom. De honden zijn bij ons vaak los in de tuin met veel kinderen. De pups zullen gechipt, ontwormd, gevaccineerd worden. Verder zullen wij zorgdragen voor een Eurpese paspoort en gezondheidsverklaring van de dierenarts.

De moederhond is een goed gesocialiseerde hond met een heel lief karakter die erg goed voor de pusps zorgt. Met 8 weken (3juli) mogen ze naar nieuw huis, voor die tijd vinden wij belangrijk om nieuwe baas goed te leren kennen.

Voor interesse en eventuele reserveringen graag bellen opOp aanvraag zijn er verdere foto's en filmpjes beschikbaar.Wilt u meer informatie of heeft u interesse in deze pup? Bellen of mailen.

RAS INFORMATIE!

Gamprs verschillen door hun vitale capaciteit, onafhankelijkheid, geest, sterke zelfbehoud instinct, het vermogen van de betrouwbare verdediging en bescherming van de veestapel, en exclusieve vriendelijkheid voor de mens.
Karakter en gedrag:
De Gamprs zijn zeer gebonden aan mensen.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .