Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 481059037

Hendrik

Aangeboden sinds 10 jan. 2020 om 21:35
Naomi
Contact
Prijs: € 400,-


Hallo,

Dit is Hendrik... Hij is heel mooi grijs, mooie ogen de een groen grijs en de ander bruingrijs. Hendrik is heel leergierig, grappig, lief voor zeer kleine maar ook jonge kindjes. Dan voelt hij zich volwassen. Hij kan soms ook goed met hondjes dat kleiner zijn dan hij zelf. Hendrik rend graag buiten speelt graag en is echt een knuffelkont. Soms is het net een baby dat graag op de bank en laat zich graag betuttelen met een dekentje. De enige reden dat wij Hendrik hierop gezet hebben is omdat ik het te druk heb om hem ook alle liefde en aandacht te bieden wat hij gewoon echt verdient en wil hem niet te kort doen. Want Hendrik is echt een lieverd.

Heb je nog vragen mail of bel mij gerust.

Groetjes, Naomi

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .