Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 267119292

Prachtige AM Stafford pups

76230 x bekeken sinds 04 nov. 2014 om 09:07
Simons
Contact
Prijs: € 400,-


Op 5 augustus hebben wij een prachtig nestje van Amerikaanse Stafford pups gehad. Er zijn nog 2 pups beschikbaar

De pups worden thuis opgevoed en de moeder is aanwezig. Ze zijn volledig ontwormd en wanneer ze naar hun nieuwe baasjes gaan ook gechipt en ingeent. Omdat wij een goede start voor de pups erg belangrijk vinden worden ze hier gevoerd met hoge kwaliteit brokken(zonder granen, kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen en met minimaal %vlees). Daarnaast krijgen ze ook minimaal om de twee dagen een vers vlees (kvv, uit de diepvries) maaltijd wat ze erg lekker vinden!

De pups hebben de eerste enting gehad en mogen naar hun nieuwe huisje!

De pups:
- zijn volledig ontwormd
- zijn nagekeken door de dierenarts. Alles is gecontroleerd en alle pups zijn helemaal gezond! Dit is terug te vinden in hun paspoort. Ze hebben hun eerste enting gehad en zijn gechipt. De chip registreren wij op uw naam in de databank.
- groeien thuis op met de moeder aanwezig, de pups gaan regelmatig mee naar het werk (winkel) waardoor ze al gewend zijn aan autorijden en in contact komen met verschillende mensen en kinderen en allerlei vreemde geluiden. Ook zijn wij hier alvast begonnen met de zindelijkheidstraining!
- krijgen een zeer uitgebreid puppypakket mee met onder andere de brokken die ze gewend zijn en wat smaken kvv (kant en klaar vers vlees voeding uit de diepvries) allerlei soorten snoepjes.

Onze Diva (tri color)is een Amerikaanse Stafford van nu net 5 jaar (te zien op foto 7). Dit is haar eerste nestje pups geweest en ze heeft het super goed gedaan. Diva is een hond met een onwijs lief karakter en ook een lieve uitstraling. Wij kunnen haar bij alle honden laten en ze is helemaal gek met kinderen! Diva woont samen met een kleine pekingees Zoe bij ons en ondanks het verschil in grootte kunnen ze het erg goed met elkaar vinden.

Voor de vader (foto 8)hebben wij speciaal gezocht naar een hond met hetzelfde karakter in de hoop dat beide ouders hun karaktereigenschappen door zouden geven. De vader is niet aanwezig maar op aanvraag kan ik wel nog wat foto's toesturen. Het is een Amerikaanse Stafford en een hele vrolijke en lieve hond.

Op de foto's ziet u de pups op volgorde van geboorte, hieronder wat info over elke pup die nog beschikbaar is:

Pup 1: Verkocht

Pup 2: Een zwart tri-color teefje. Dit is de enige pup die sprekend lijkt op haar moeder, zowel qua karakter als uiterlijk. De Tri-color tekening is nog niet helemaal door gekomen, maar het wordt steeds duidelijker!
Het is een heel lief en zacht hondje. Ze is wat voorzichtig en kijkt graag eerst de kat uit de boom. Als ze niet met haar broertjes en zusjes aan het spelen is komt ze het liefst op je schoot of aan je voeten liggen. Het is net zoals haar moeder een heel blij en vriendelijk hondje. In elk soort gezin zal zij het erg goed doen maar met name in een liefdevol gezin met (kleine)kinderen zou zij heel goed passen!

Pup 3: Een zwart-bruin gestroomd reutje. Het is een energiek en vrolijk reutje die graag de hele dag met zijn broertje speelt. Touwtje trekken vindt hij heel erg leuk om te doen, met name met zijn moeder, hij denkt altijd dat hij het wel kan winnen van haar. Het is een heel mooi getekend reutje met een leuk karakter. Het zou ook een goede hond zijn om mee te gaan sporten!


Pup 4: Verkocht

Pup 5: Verkocht

Pup 6: Verkocht

Pup 7: Verkocht

Pup 8: Verkocht

Pup 9: Verkocht

Pup : Verkocht

Pup : Verkocht

Wij zijn heel trots op alle pups en zullen er op toezien dat ze naar een goed huisje gaan. De prijs is vast. Indien u de gekozenpup niet direct mee wilt nemen vragen wij een aanbetaling van €,-. Ophalen kan dan in overleg.

Reacties graag per email. Geeft u in uw mail aub aan in welke pup u geinteresseerd bent met wat informatie over uzelf en de omgeving waar de pup terecht zal komen.
Indien u gebruik maakt van facebook en u stuurt mij de link naar uw pagina,zal ik u uitnodigen. Op mijn facebook pagina staan namelijk nog erg veel foto's van de pups.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .