Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 827202292

Amerikaanse Stafford pups

Aangeboden sinds gisteren om 15:01
Lucinda
Contact
Prijs: € 1000,-


We hebben een mooi nestje Amerikaanse Staffordshire pups. .geboren op 31 Jan.Papa is een blauwe grove Stafford met een blauwe neus.Mama is champagne kleur..De pups hebben de kleuren zwart met wit we hebben nog 3 reutjes vrij .Beide ouders z'n heel lief en sociaal leergierig, een lieve gezinshond en super lief voor kinderen.De pups groeien op in de woonkamer en worden dagelijks geknuffeld en vasthouden.Zowel door volwassenen en door kinderen van diverse leeftijden.De pups worden volgens schema ontwormd en ontvlooid.Met 6weken worden ze uitgebreid door de dierenarts gezien en gelijk geënt en gechipt en voorzien van een Europees paspoort.Ze pups mogen met 9 weken weg bij mama weg met een puppy overeenkomst en een puppy pakket en een eigen nest deken.De pups kunnen gereserveerd worden door middel van een aanbetaling van 350€.En mogen altijd vrijblijvend bezocht worden.De pups worden in huis met veel liefde en aandacht verzorgd.. wij kiezen daarom ook zorgvuldig hun nieuwe baasjes uit..Voor informatie mag u altijd berichten..

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .