Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Akita     
Advertentienummer: 473510084

akita inu pups beschikbaar

1025 x bekeken sinds 05 juli 2018 om 16:11
Ras: AkitaInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 3-6 maanden oud
De Rijcke
Contact
Prijs: € 350,-


Wij zijn een RASHONDEN kennel waar u enkel ZUIVERE rashonden vindt en geen onverantwoorde kruisingen van honden die een exotisch klinkende naam krijgen en waarvoor veel geld van u gevraagd wordt.
Let op koop geen ingevoerde straathonden vanuit zuiderse landen of oost Europa deze honden brengen ziektes mee die overgaan op mensen , zijn niet gesocialiseerd , angstig en onbetrouwbaar.
Koop enkel bij erkende fokkers , u kan deze erkennen aan het HK nummer dit kan u controleren bij het ministerie van dierenwelzijn.
Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring , wij werken samen met andere fokkers die de wetgeving op dierenwelzijn respecteren.
Al onze pups worden op vroege leeftijd gesocialiseerd en zijn kindvriendelijk opgevoed , al onze pups zijn reeds 2x gevaccineerd tegen parvovirose en hondenziekte en éénmaal tegen kennelhoest , dit vaccin moet pas volgend jaar worden hernieuwd. Uiteraard zijn zij ook reeds meerdere keren ontwormd maar u moet zelf ook nog maandelijks ontwormen tot de leeftijd van 6 maand.
Wij zijn een erkend fokker door het ministerie van dierenwelzijn u kan dit controleren aan de hand van ons bedrijfsnummer hk 14104298.
U krijgt steeds een schriftelijke garantie op virale infecties deze is opgesteld door het ministerie overeenkomstig art 30 van het KB van 27 april 2007 houdende de erkenningsvoorwaarden voor inrichtingen voor dieren.
Wij geven 2 jaar garantie op onze dieren op aangeboren afwijkingen.
U kan iedere dag vrijblijvend een kijkje komen nemen tussen 10-18u op zondag tussen 13-18u.
Ook op feestdagen te bezoeken van 13-18u .
U kan ons steeds bezoeken zonder afspraak op volgend adres.
Hoeve hoogland
Hoek 53
2460 Tielen Belgie
0032474976681 pour le cliente Francais 0032470669003
Voor Nederlandse klanten is dit net over de grens op 30 min van Eindhoven.
Prijzen vermeld bij de advertenties is altijd prijs vanaf , niet alle honden zijn dezelfde prijs , tijdens het bezoek kan u de verschillende prijzen van de verschillende pups bekomen

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .