Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 446191649

Akita x witte herder

Aangeboden sinds 21 april 2021 om 18:36
Akita Info
Zwitserse Witte Herdershond Info
Soraya rose
Contact
Prijs: € 1050,-


Met pijn aan ons hart moeten we afscheid nemen van onze Snowy, wegens een onverwachte verhuizing naar een appartement in de stad. Daarom zoek ik op korte termijn een nieuw baasje voor mijn lieve en trouwe puppy van 6 maanden oud geboren op 21 oktober 2020. Snowy komt uit een warm nestje geboren op en boerderij in Nederland. Dat is ook de reden waarom hij erg goed is in de omgang met anderen honden en dieren. Drukke plekken vind hij nog steeds en beetje spannend.


Hij is een kruising tussen een Zwitserse witte herder en een Akita. Snowy is erg speels en heel actief , ervaring met honden is raadzaam. Snowy is al zindelijk en luistert goed naar de basis commando’s. Snowy is ingeënt en gechipt ,en in het bezit van een Nederlands Europees paspoort met een gezondheidsverklaring. Ook word die regelmatig ontwormd. Hij is kerngezond en groeit als kool.


Ben je geïnteresseerd ? doe een bod en misschien word jij zijn nieuwe baasje. Vertel ook kort iets over jezelf ,Snowy gaat namelijk uitsluitend mee met iemand die hem de aandacht en ruimte geeft die hij verdient.
Er word alleen gereageerd op serieuze biedingen.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .
© 2013 - 2021 Puppyplaats.nl
Algemene voorwaarden Cookie instellingen Cookiebeleid Site map