Filters
Ras
Stad / Regio
Trefwoord
0/100
Prijs
van
naar

Schotse Herdershond langhaar pups te koop in Assen, Assen

1 Schotse Herdershond langhaar pups te koop in Assen, Assen

De langharige Schotse Herdershond is een van de meest opvallende honden als het om uiterlijk gaat. Ze hebben een lange, zware, luxe vacht. Ze hebben een intelligente, elegante uitstraling en dit zijn slechts enkele van de redenen waarom dit ras wordt gewaardeerd door mensen over de hele wereld. Beroemd geworden door het boek en de film "Lassie Come Home", werd deze prachtige hond oorspronkelijk gefokt als werkhond en is hij als een van de meest intelligente honden ter wereld. Tegenwoordig is de Schotse Herdershond een populaire keuze als gezelschaps- en gezinshond dankzij zijn vriendelijke, rustige en loyale karakter.

Lees onze Schotse Herdershond (langhaar) adviespagina voor informatie over dit hondenras.

Gebooste puppy advertenties
Schotse Herdershond langhaar honden te koop in 9566, Veelerveen - Advertentie 1
3
18 minuten
Boost

Schotse herdershond

Schotse Herdershond langhaarLeeftijd: 7 weken1 Mannelijk / 1 Vrouwelijk
Wij hebben een reutje beschikbaar voor een geweldig adres. Sable met wit. De pups groeien op in de huiskamer en zijn ook gewend aan katten en andere honden. Zeer sociale pups.
Jongejan v.
Veelerveen(39 kilometers afstand)
Geen resultaten
We hebben 0 Schotse Herdershond langhaar pups te koop in Assen, Assen gevonden.Als je toekomstige resultaten wil zien voor deze exacte zoekopdracht, sla dan je zoekopdracht op en vind jouw perfecte hond: