Filters
Ras
Stad / Regio
Trefwoord
0/100
Prijs
van
naar

American Staffordshire Terriër pups te koop in Rhenen, Rhenen

1 American Staffordshire Terriër pups te koop in Rhenen, Rhenen

De Amerikaanse Staffordshire Terriër is een opgewekte, atletische hond die van nature erg gehoorzaam is, maar ook koppig en eigenwillig kan zijn. Hij is intelligent, alert en leert snel. Amerikaanse Staffordshire Terriërs zijn bij uitstek geschikt als gezinshond. Ze zijn vriendelijk, betrouwbaar en erg aanhankelijk naar mensen. Wanneer hun enthousiasme enigszins ingeperkt kan worden, zijn ze vaak goed in de omgang met kinderen. Laat uiteraard nooit uw hond en jonge kind samen zonder toezicht; dit geldt voor alle honden rassen en kruisingen. Amerikaanse Staffordshire Terriërs hebben een relatief grote kans agressie naar andere honden de ontwikkelen wanneer zij volwassen worden. De Amerikaanse Staffordshire terriër is niet geschikt voor mensen met weinig hondenervaring.

Lees onze Amerikaanse Staffordshire Terriër adviespagina voor informatie over dit hondenras.

Gebooste puppy advertenties
American Staffordshire Terriër pups te koop in 5272, Sint-Michielsgestel - Advertentie 1
61
8 uur
Boost

Amstaff x Pitt

€ 750
American Staffordshire TerriërLeeftijd: 8 weken5 Mannelijk / 5 Vrouwelijk
Wij zoeken een warm huis voor onze prachtige pups. Ze worden groot gebracht in sociale kring met kinderen. Ze zijn geënt hebben een NL paspoort gechipt en ontwomt. Vaderhond. Amstaff x Pitt zeer
Jos v.
Jos v.Id geverifieerd
Sint-Michielsgestel(38.4 kilometers afstand)
Geen resultaten
We hebben 0 American Staffordshire Terriër pups te koop in Rhenen, Rhenen gevonden.Als je toekomstige resultaten wil zien voor deze exacte zoekopdracht, sla dan je zoekopdracht op en vind jouw perfecte hond: