Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen

Bolonka Zwetna

Dit ras is niet officieel FCI erkend
Land van herkomst: Rusland
Hoogte: reu 22-24 cm, teef 24-26 cm
Gewicht: reu 4-5 kilo, teef 3-4 kilo
WeinigVeel

Opvoeding:

Verzorging:

Beweging:

Waaks:


Informatie over de Bolonka Zwetna

De Bolonka Zwetna is niet officieel erkend door de FCI. De Bolonka Zwetna is een Bichon type, en is afkomstig uit Rusland. Het ras wordt in het Russisch Цветная болонка (Zwetnaja Bolonka) genoemd. Bolonka Zwetna staat voor "gekleurde schoothondje".

De Bolonka Zwetna is een schoothondje dat in vele kleuren en kleurcombinaties voorkomt. De Bolonka Zwetna is een kleine gezelschapshond. Het gemiddelde gewicht van de Bolonka Zwetna is voor zowel de reu als de teef 4 kilo. De vacht van de Bolonka Zwetna is halflang en krullend. Hij behoeft weinig verzorging als we het hebben over trimwerk, wel moet hij regelmatig geborsteld worden. De Bolonka heeft een vrolijk en open karaktertje, is leergierig maar behoeft wel een consequente opvoeding. De Bolonka is ook waaks. De Bolonka Zwetna kan goed omgaan met kinderen, maar doordat ze met hun pittige karakter niet snel zullen piepen is wel de nodige voorzichtigheid bij te ruig spelen geboden. De hele dag alleen thuis vindt de Bolonka Zwetna net als vele andere gezelschapshonden absoluut niet prettig.


Finse Lappenhond Lees meer
Afghaanse Windhond Lees meer
Shih Tzu Lees meer
Basset Artésien Normand Lees meer
Schipperke Lees meer
Manchester Terriër Lees meer
Bolonka Zwetna Lees meer
Bull Terriër Miniatuur Lees meer
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .
© 2013 - 2022 Puppyplaats.nl
Algemene voorwaarden Cookie instellingen Cookiebeleid Site map