Mijn winkelwagen (0)
HomepageHondenpenningen, gegraveerde hondenpenningen
❮ Terug

Uw hondenpenning wordt gepersonaliseerd door middel van graveren, we maken gebruik van extra krachtige graveermethodes. Zo bent u er zeker van dat de gegraveerde tekstregels duidelijk vanaf uw hondenpenning te lezen zijn.

Wat moet er op een hondenpenning:
Allereerst adviseren wij u om uw telefoonnummer op de hondenpenning te vermelden, dat is in de meeste situaties namelijk de snelste manier om in contact met het baasje te komen. Uiteraard kunt u ook meerdere telefoonnummers op de hondenpenning plaatsen. Het is uiteraard ook mogelijk om uw straatnaam, woonplaats en huisnummer te vermelden op de hondenpenning.

Heeft u verder nog vragen? Bel of mail ons gerust, we staan u graag te woord.


< Terug naar alle hondenpenningen
Contact:
Tel: 0297-26 84 10
E-mail: helpdesk@puppyplaats.nl

Puppyplaats is gevestigd in Vinkeveen, ons distributiecentrum (en tevens retourcentrum) is gelegen aan de Rendementsweg te Mijdrecht.

Postadres:
Puppyplaats
Postbus 335,
3640 AH, MIJDRECHT
Nederland
Waarom bestellen bij Puppyplaats.nl?
Hoogste kwaliteit hondenpenningen
Eenvoudig en snel te personaliseren
Snelle levertijd (1-2 werkdagen)
30 dagen bedenktijd
Gratis verzending
Gratis retourneren
Telefonische helpdesk


Bij Puppyplaats is de klant koning
Wij doen er alles aan om de klant tevreden te stellen, een snelle levertijd en netjes bij u thuisbezorgd. De klantenservice en helpdesk zit ook voor u klaar, u kunt de helpdesk van maandag t/m vrijdag 09.00 tot 21.00 uur bellen op 0297-26 84 10

Terug naar
boven
Copyright 2013 - 2019 Puppyplaats.nl , wij maken gebruik van cookies om gebruikersgemak te optimaliseren. alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW