Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Naar vorige pagina

Hondenkleding en het aankleden van honden


Het aankleden van honden is een fenomeen dat vooral in de afgelopen 10 jaar erg aan populariteit gewonnen heeft. Het is een trend die uit Amerika is overgewaaid naar Nederland en de rest van Europa. Steeds vaker krijgen honden een leuke of functionele outfit aangemeten. Hondenkleding is op steeds meer plaatsen verkrijgbaar en het aantal soorten hondenkleding groeit enorm. Waar er in het verleden vrijwel uitsluitend functionele hondenkleding werd gebruikt, is er tegenwoordig een breed assortiment aan trendy en moderne hondenkleding verkrijgbaar. Het aankleden en de vermenselijking van honden is een trend die zowel voor- als tegenstanders kent, en waar vrijwel elke hondenbezitter er wel een mening over heeft.Trendy hondenkleding


De afgelopen jaren is het aanbod trendy en modieuze hondenkleding explosief gestegen. De hondenkleding die tegenwoordig in de winkels ligt is grappig, leuk en is voorzien van allerlei leuke printjes, bontkraagjes en glittertjes. Het aanbod is zeer groot en de keuze in kleuren en modellen lijkt oneindig, van jassen tot sweaters, van jurkjes tot t-shirts. Net zoals bij kleding voor mensen, is ook de kleding voor honden erg aan de modetrends onderhevig. Elk seizoen komen er nieuwe modellen, kleurtjes en kledinglijnen op de markt. En waar hondenkleding in het verleden vooral iets voor de kleinere honden was, is er tegenwoordig ook voldoende aanbod voor de grotere rassen.

Niet alleen de vraag naar trendy hondenkleding is de afgelopen jaren enorm gestegen, maar ook worden er steeds vaker trendy en luxe accessoires aangeschaft voor het geliefde huisdier. Mooie naampenningen en halsbandjes belegd met mooie steentjes en diamandjes, zijn beslist geen uitzondering meer.Functionele hondenkleding


Naast het ruime aanbod aan trendy en modieuze hondenkleding, is er ook een zeer groot aanbod aan functionele hondenkleding verkrijgbaar. Deze functionele hondenkleding is ontworpen naar de behoefte van honden. De kleding is gemaakt om het leven van de hond aangenamer, gemakkelijker en veiliger te maken. Er is bijvoorbeeld een breed assortiment aan thermische hondenkleding op de markt die honden warm houdt in de koude winterperiode, waterdichte kleding die voorkomt dat een hond nat wordt en kleding die licht reflecteert en daarmee de zichtbaarheid van honden in het donker vergroot.


Delen op Facebook

Nieuw! Maak een aluminium waakbord met eigen tekst en eigen foto!
Adv.
Maak een eigen waakbord met foto van uw hond, gedrukt op mooi glimmend sterk aluminium! We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 21.00!
Andere hondentips: Klik hier voor alle hondentips Toon andere tips