Mijn winkelwagen (0)
Terug naar alle fotocadeaus
Fotocadeaus Etuis en pennenbakjes met foto


Etuis en pennenbakjes met foto
Personaliseer eenvoudig de leukste fotocadeaus met foto van uw eigen hond, het personaliseren van uw cadeau is eenvoudig en snel. Al onze fotocadeau producten hebben een snelle levertijd en worden na het drukken netjes en beschermd ingepakt. Het is niet alleen leuk om een fotocadeau met foto van uw hond voor uzelf te maken, maar het is uiteraard ook een leuk idee om een fotocadeau voor een vriend of vriendin te maken.

De levertijd van etuis en pennenbakjes met foto is 1-2 werkdagen (binnen NL)
Zodra u uw bestelling plaatst gaan wij direct voor u aan de slag, we hebben een snelle levertijd van 1-2 werkdagen (binnen Nederland). Heeft u hulp nodig met het maken van uw fotocadeau, of heeft u andere vragen? Bel of mail ons dan gerust, wij helpen u graag.

Wat voor soort fotos zijn geschikt om etuis en pennenbakjes met foto te personaliseren?
U mag uiteraard zelf bepalen wat voor foto u kiest om uw fotocadeau te personaliseren, de meeste bezoekers kiezen een leuke foto van eigen hond, maar als u wilt kunt u uiteraard ook een foto kiezen van bijvoorbeeld uw vakantie, of foto van een vriend of vriendin. Aan u de keuze.

Zit er garantie op etuis en pennenbakjes met foto?
Op al onze fotocadeaus artikelen zit 30 dagen bedenktijd met niet goed geld terug garantie en gratis retour. U kunt dus met een gerust gevoel uw fotocadeau bestellen.

Hoe groot van formaat moet de foto zijn om etuis en pennenbakjes met foto te kunnen personaliseren?
Gelukkig hoeft u zich daar geen zorgen over te maken, ons cadeausoftwaresysteem controleerd direct na het uploaden de kwaliteit van uw foto, dus heeft u een leuke foto? Upload de foto en bekijk hoe ons softwaresysteem de foto beoordeeld.