Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Dekreuen    
Advertentienummer: 758841409

Spaanse waterhond dekreu - Raszuiver

Aangeboden sinds 27 okt. 2021 om 11:11

Ras: Spaanse WaterhondInfo
Leeftijd: Ouder dan 8 jaar oud
B.M. van Teijn
Contact
Prijs: Op aanvraag


Beste lezer,

Via deze weg stel ik mijn Spaanse-waterhond reu beschikbaar voor het dekken van een teef.

De reden dat ik dit doe, is omdat ik erg graag een pup wil van hem. Ik ben dan ook niet opzoek naar financiële compensatie, maar naar het juiste stel die graag een nestje willen met hun eigen (raszuivere) Spaanse-waterhond, waarbij ik eerste keuze zou krijgen uit het nestje. Hierbij is het voor mij het belangrijkste dat dit alles volgens de correcte wijze gaat en de gezondheid van beide honden en puppys op nummer één staan. Hoe dit alles afgestemd kan worden is voor mij nog een vraag, waar ik met de juiste personen wel denk uit te komen.

Mijn hond ollie heeft momenteel een mooie leeftijd van 13,5 jaar, is raszuiver en gefokt in Nederland. Bij interesse deel ik zijn chipnummer om zijn stamboom te kunnen inzien. Zijn moeder Macha heeft destijds shows gewonnen, echter heeft onze hond nooit deelgenomen aan dergelijke shows.
De fotos die ik heb toegevoegd zijn zeer recent (naast de puppy fotos). Ollie heeft nog nooit eerder een teef gedekt, maar hij is erg sterk, gezond en zeker gezien zijn leeftijd nog heel actief. Ik heb geen twijfel dat hij weet wat hij moet doen bij een loopse teef in de buurt.

Hij is de beste vriend/hond een mens kan wensen (kalm, speels, familie gericht en met een echt karakter), rent nog dagelijks achter een bal aan en houd ervan je uit te dagen als hij wilt spelen (op een leuke manier). Daarom zouden we (mijn vriendin en ik) heel graag een pup willen met hem als vader en zijn we ervan overtuigd dat hij zeer geschikt DNA heeft om mee te fokken.

Mocht u interesse hebben in mijn voorstel, dan kunt u per mail (brentvanteijn@gmail.com) met mij contact opnemen. Ook als u meer fotos wilt zien kan ik die verstrekken. Verder heb ik geen interesse in mix met een ander ras, hoe leuk deze combinaties ook kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,
Brent van Teijn

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua dekreu
Boomer dekreu
Shih tzu dekreu
Golden retriever dekreu
Beagle dekreu
Pitbull dekreu
Franse Bulldog dekreu
Adverteren op Puppyplaats:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u een geschikte dekreu ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup of een geschikte dekreu.
© 2013 - 2022 Puppyplaats.nl
Algemene voorwaarden Cookie instellingen Cookiebeleid Site map