Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Dekreuen    
Rottweiler     
Advertentienummer: 849941151

2 raszuivere dekreuen

Aangeboden sinds 20 april 2016 om 19:24

Ras: RottweilerInfo
Leeftijd: 4 jaar oud
TonDeWaal
Contact
Prijs: Op aanvraag


Wij hebben hier 2 raszuivere stamboomreuen van 4 jaar oud. Beiden willen wel eens een wip maken :-) :-) :-)

Nee, serieus, het zijn 2 schitterende heren (fotos volgen nog, beiden rond de 50 kg en GEEN GRAMMETJE vet) van hele mooie bloedlijnen, en we willen eigenlijk van beiden een zoontje.

Wij zijn geen fokkers, en we zoeken dus mensen met een teefje (2 dus, voor beide heertjes hier een :D), die net zoals wij denken: dit is zo'n zeldzaam mooie hond, die lijn moet voortbestaan, dus hier moeten puppies van komen.

Aangezien wij nooit shows en dat soort flauwekul gelopen hebben, wat kennelijk verplicht is tegenwoordig om een stamboom te krijgen, zullen de PUPS geen stamboom krijgen. Dat vinden wij niet erg, als de OUDERS dan maar stamboom 'Weilers zijn.

Die van ons zijn dat, en gewoon de Nederlandse stamboom, niet een of ander vaag oosteuropees zelfgeprinte 'stamboom' van een van die fokboerderijen daar. We zoeken voor de fokteef hetzelfde: een fatsoenlijke westeuropese stamboom.

Wij zitten hier niet in voor het geld, we willen gewoon dat deze 2 zeer bijzondere jongens nageslacht krijgen. En we hopen hier dezelfde soort mensen te vinden die dan de teefjes hebben :D

Groetjes,

Ton

PS Fotos volgen dus morgen/overmorgen, moet even speciale 'extraknapkijken jongens' fotos maken :D

Update: fotos toegevoegd.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
© 2013 - 2021 Puppyplaats.nl