Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Dekreuen    
Advertentienummer: 387456870

Rhodesian Ridgeback dekreuen keuze uit diverse reuen via Ridgebacks.nl

Aangeboden sinds 18 okt. 2018 om 20:28

Ras: Rhodesian RidgebackInfo
Leeftijd: 3 jaar oud
Stamboom   
Ridgebacks.nl
Contact
Prijs: Op aanvraag


Beste Mensen,

Ridgebacks.nl heeft een aantal Rhodesian Ridgeback dekreuen ter dekking staan voor geschikte teven met stamboom en die geröntgend zijn op de HD (heupdysplasie) en ED (elleboogdysplasie).
De reuen die aangeboden worden door Ridgebacks.nl zijn allemaal in het bezit van een stamboom, en voldoen allemaal aan de Rhodesian Ridgeback rassenstandaard. en leven bij mensen thuis in en rond de woning.

Alle reuen zijn Geröntgend op Heupdysplasie (HD) uitslag HD A dus vrij van Heupdysplasie (HD) en op Elleboogdysplasie (ED) waarvan ze ook vrij zijn. Daarnaast hebben de aangeboden dekreuen op diverse show's de uitslag Uitmuntend gelopen.(voor de teef die gedekt wordt is het niet noodzakelijk dat ze op show is uitgebracht)
Alle reuen zijn getest op de JME dit is een vorm van epilepsie bij jongen honden en op de DM dit is een aandoening te vergelijken met ALS/MS bij mensen, alle reuen zijn hier vrij van.

Al onze reuen zijn in het bezit van een DNA profiel.
Bij de dekking is een ervaringsdeskundige aanwezig (geen dek meester)
Bij voorkeur natuurlijke dekking, maar KI staan we ook voor open.
U krijgt uiteraard een schriftelijke Dek garantie, dit houd in dat als de teef na dekking leeg blijft u een dekking te goed heeft.

Omdat wij van Ridgebacks.nl liefde voor de Rhodesian Ridgebacks hebben, en de gezondheid van onze nakomelingen Rhodesian Ridgeback pups hoog in ons vaandel hebben staan.
Zijn wij op zoek naar teefjes die een stamboom hebben en ook zijn geröndgend op HD en ED de teef moet een correct uiterlijk hebben dus met ridge enz.....
Wilt u een mooi nestje Rhodesian Ridgeback pups fokken kijkt u dan eens op onze website www.rhodesianridgeback-dekreuen.nl

Wij kunnen aan de hand van de stamboom van u teef kijken of 1 van onze reuen geschikt zou zijn.
Wij kunnen u ook begeleiden in het fokken van een nestje pups, vraagt u ons naar de mogelijkheden, en zorgen voor puppy bemiddeling.

Met vriendelijke groet www.ridgebacks.nl

Voor meer info kunt u ook bellen tel 0653399176

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua dekreu
Boomer dekreu
Shih tzu dekreu
Golden retriever dekreu
Beagle dekreu
Pitbull dekreu
Franse Bulldog dekreu
Adverteren op Puppyplaats:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u een geschikte dekreu ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup of een geschikte dekreu.
© 2013 - 2021 Puppyplaats.nl
Algemene voorwaarden Cookie instellingen Cookiebeleid Site map