Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Dekreuen    
Labradoodle     
Advertentienummer: 790243806

Zeer mooie Labradoodle dekreu (62,5% poedel, 58cm ) hulphonddiploma A

Aangeboden sinds 02 maart 2019 om 23:49

Ras: LabradoodleInfo
Leeftijd: 3 jaar oud
Stamboom   
Ter Beek-Tiethof
Contact
Prijs: Op aanvraag


Dekprijs is inclusief kunstmatige inseminatie bij de beste professionele hondenfertiliteitskliniek 🎁

scooby is onze knappe superleuke lieve chille blonde stoere labradoodle geboren uit een zeer mooie f3b (siep) en eerste kruising dus een f1 (onze tessa) met een mooie volle open fleecevacht en een gouden karakter. Hij heeft een wat brede schedel en mooie stevige poten gekregen van zijn vader siep. U mag vrijblijvend kennis komen maken met onze scooby. U zult zien dat hij nog veel mooier en leuker en liever is dan gedacht 🥰 hij is echt prachtig 🤩 op alle vlakken☺️

Onze Scooby heeft een stamboom van ARFE en zijn opa Eros ( de apricot koningspoedel) heeft een hele indrukwekkende stamboom met allemaal kampioenen nationaal en internationaal!

Hij is net als zijn moeder tessa (eenmalig nestje gehad in 2017) en elfling zus luma (die geen nestje krijgt) onze superlieve brave gekke heerlijke huishond in ons gezin 😍

Schofthoogte 58 cm
gewicht 27 kilo
Hij is supergezond ; hij rent dagelijks met gemak 7 kilometer achter elkaar 💪🏻
Hij is is hd/ed en patellavrij verklaard door dierenziekenhuis oldenzaal: score a.
De foto’s en verslagen kan ik u sturen en u kunt daarover contact opnemen met het dierenziekenhuis.

De vader van scooby is een f3b (f3 teruggekruisd met apricot koningspoedel genaamd eros)

Scooby’s moeder is onze tessa , ze is een eerste kruising labrador-poedel en zeer energiek en gezond. Ze is bij Happy Tails getest en opgeleid als therapiehond (“ze is een lot uit de loterij!”, Zeiden ze na de gedragstest met vreemden in een schuur die van allerlei spannende dingen deden als kabaal maken enz) en heeft geregeld de mensen in verzorgingstehuizen vermaakt.

Zijn opa (vader van zijn moeder) was een zwarte poedel.

Scooby is in oktober 2018 geslaagd voor zijn autismebegeleidingshond a diploma van stichting saac. Een jaar lang wekelijks geoefend met hem en de coach die hem graag wilde opleiden (op haar verzoek) hij werd een paar keer 1 keer per week een uurtje ingezet om kinderen te leren omgaan met een hond voordat de pup kwam . Omdat hij zo chill is !

Kunstmatige inseminatie bij een professionele prachtige fertiliteitskliniek waarbij beide honden life aanwezig zijn, is bij ons inclusief. Omdat we t veiliger en prettiger vinden voor de dieren en onszelf. Hoe gaat dat dan ki ? Dat leg ik u graag in geuren en kleuren uit en u kunt vooraf zelf ook contact opnemen met deze kliniek en hun website uitgebreid bekijken kan natuurlijk ook.

Indien uw teefje onverhoopt leeg blijft of minder dan 3 pups krijgt dan mag ze gratis nogmaals gedekt worden tijdens de volgende periode. Bellen vind ik het prettigst. Tot bels!

De laatste 2 foto's zijn van een aantal pups die Scooby als vader hebben .

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
© 2013 - 2020 Puppyplaats.nl