Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Dekreuen    
Labradoodle   x   Bastaard     
Advertentienummer: 491483747

Labradoodle Goldendoodle dekreu fleece blond

Aangeboden sinds 17 aug. 2014 om 16:09
Labradoodle Info
Bastaard Info
Leeftijd: 2 jaar oud
Claire
Contact
Prijs: Op aanvraag


Houd bij het uitkiezen van een dekreu altijd rekening met genetische afwijkingen. Vraag hiervoor altijd gezondheidsverklaringen van PRA en HD van de reu zelf om het fokken van zieke pups te voorkomen. Dit is erg belangrijk!

Uiterlijk
Bij deze bieden wij onze geweldige hond aan als dekreu. Oorspronkelijk waren wij niet van plan om met hem te fokken, tot wij een paar jaar terug naar de Doodledag van Jetty vd Hulst gingen. Daar was zo veel vraag naar hem van mensen die op zoek waren naar een pup, dat wij toch aan het denken waren gezet. Nu is hij 2 jaar oud en is hij een prachtig voorbeeld van een doodle. Hij is een kleine standaard/grote medium, 59 cm schofthoogte en weegt 25 kg. Hij heeft een nauwelijks verharende SABLE fleece vacht. Dit is echt uniek onder de Doodles!! Hij heeft witte, goude en rode (apricot) stukken in zijn vacht. Hij geeft dus al deze kleuren door! Mooie draf die gewend is van een Doodle, en goede verhoudingen.

Karakter
Behalve dat hij qua uiterlijk het 'ras' kan versterken, is hij ook qua innerlijk alles wat je van een doodle mag verwachten. Ontzettend slim (heeft zichzelf geleerd deuren te openen), aanhankelijk, lief, dol op kinderen, water/ballen/stokkengek, sportief en vriendelijk naar alles en iedereen. Wij hebben wat gehandicapten in de familie en daar is hij geweldig mee. Ook op de cursus doet hij het super. Omdat wij geloven dat onze hond kan bijdragen aan verbetering van het ras, en omdat wij iedereen zo'n fantastische hond gunnen, hebben wij ervoor gekozen om hem in te zetten.

Gezondheid
Onze hond is uiteraard getest. Hij is PRA vrij verklaard, verdere oogziekten vrij verklaard (ECVO test) en heeft een A gescoord op HD, dit is het hoogste wat er is voor perfecte heupen. Deze uitslagen en waardes zjin uiteraard in te zien en wanneer het komt tot een nestje kunt u kopieen krijgen voor toekomstige pup eigenaren. Hij dekt poedels, labradoodles en goldendoodles. Onze hond komt NIET uit de lijnen van Jetty vd Hulst en kan dus teefjes uit deze lijnen dekken!

Verzekerd van pups
Hij heeft al meerdere malen zichzelf bewezen. Hij heeft ervaring en is snel met dekken. Alle teefjes die hij tot nu toe heeft gedekt waren meteen zwanger van grote nesten (varierend van 7 tot 12 pups).
De kleuren die zijn geboren tot nu toe zijn:
- met zwarte teef: goudblond, lichtblond, black & tan en zwart.
- met blonde teef: lichtblond, donkerblond, goudblond, lichtrood en diep donker rood.
Als u kiest voor onze reu is er dus minimale kans op dat de teef niet zwanger raakt.

WIJ HEBBEN PUPS. Indien u interesse heeft, ontvangen wij eerst graag een mail met wat info. Zoals woon/werksituatie, gezinssamenstelling, en waarom jullie specifiek een doodle willen. Als er geen info over uzelf in de mail staat, reageren wij niet! Wij krijgen hiervoor te veel aanvragen. !!!!!! Wij verkopen GEEN pups aan mensen met een allergie! Dit zijn GEEN hypo allergene honden, alleen de Australian Labradoodle is dat! Sorry. Voor vragen of meer info, stuur even een mailtje!
Vanwege de vele interesse, gelieve alleen te bellen wanneer jullie op zoek zijn naar een dekreu. Uiteraard hebben wij ook vragen aan jullie, dus dat is dan handiger via de telefoon te bespreken. Als het om de pups gaat, stuur dan even een mailtje. Ik zal spoedig telefonisch contact met jullie opnemen.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
© 2013 - 2020 Puppyplaats.nl