Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Dekreuen    
Kooikerhondje     
Advertentienummer: 444853487

4 ZEER ERVAREN DEKREUEN

Aangeboden sinds 29 jan. 2020 om 17:10

Ras: KooikerhondjeInfo
Leeftijd: 4 jaar oud
Stamboom   
Altforsterhof
Contact
Prijs: Op aanvraag


UW DEKGELD GAAT NAAR EEN GOED DOEL! LEES ONDERAAN.
Zeer ervaren en bijzonder goed verervende dekreuen.
KAMPIOEN verervende reuen. Wereld kampioenen in Nederland (Damian) Finland, Duitsland en Amerika. Onze reuen en honden zijn oa te zien op: ANIMAL PLANET, dogs 101 kooikerhondje , bij ons gefilmd en onze geƫxporteerde honden in Amerika. Indien u wil met onze volledige begeleiding. een nestje fokken, met gegarandeerde verkoop van uw pups.Velen komen uit binnen en buitenland, waar een dekking elders mislukt komt met hier voor succes. 3 unieke en bewezen dekreuen ter beschikking. De 4 zijn vrij van alle erfelijke ziektes, patella vaste knieƫn oogaandoeningen vrij kooikerverlamming 100% vrij ( dus ook geen drager) ziekte van willebrand vrij (ook geen drager) kampioensafstamming, vraag naar de stambomen.
nakomelingen te zien op animal planet, dogs 101 kooikerhondje ook te zien op: altforsterhof.info
Deze zeer ervaren dekreuen uit verschillende bloedlijnen zijn uniek in Nederland. Gezondheid, karakter en schoonheid staan bij deze honden op de eerste plaats. Ze zijn naar mens, kind en dier bijzonder sociaal en vriendelijk, leven in huis en niet in kennels en begroeten iedereen die op bezoek komt. U wilt kwaliteit, pups met een goede aftekening en stelt hoge eisen aan de reu, bel dan gerust op voor meer informatie.de reuen hebben veel ervaring en daarmee is een succesvolle dekking gegarandeerd. Onze reuen komen zelfs als model voor in folders, in diverse bladen en dienen als model op waakbordjes.Voorkom gepruts en onervarenheid.begeleiding en werpkist ter beschikking. Kijk uit voor zg. reuen bemiddelaars en google de aanbieders eens uit! Natuurlijk bent u ook welkom om van te voren te komen kijken. Ga voor ervaring en voorkom teleurstellingen. Met pupgarantie!! Tel 0487 542332 of 06 51 342 82
Met uw dekking/ dekgeld geven wij weer kooikerhulphondjes aan gehandicapte kinderen en bekostigen de opleiding tot een volwaardige hulphond! KIJK SVP OP: Facebook, en zoek op kooikerhulphondje.
Voor alle informatie kunt u contact met ons opnemen.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
© 2013 - 2020 Puppyplaats.nl