Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Dekreuen    
Duitse Herder     
Advertentienummer: 149277466

Ter dekking Duitse herder reu zwart-bruin met een rechte rug

Aangeboden sinds 09 nov. 2019 om 13:19

Ras: Duitse HerderInfo
Leeftijd: 4 jaar oud
Stamboom   
Ruud Holst
Contact
Prijs: € 400,-


Ik ben Qwerty van Altona Borch, een stabiele stoere Duitse herder reu.

Ik ben krachtig gebouwd, wendbaar en super snel, mijn vacht is stokhaar en een rechte rug, voor niets en niemand bang, inmiddels ook inzetbaar als BodyGuardDog ®.

Geboren 23-09-2015 met een stamboom en behoor (naar het oordeel van medische autoriteit) tot de best of de best van de allerbeste Duitse herders, logisch want alles klopt aan mij (medische gegevens zijn uiteraard beschikbaar maar ook openbaar bij de SV.

Ben heel sociaal, waaks, makkelijk trainbaar, vol werklust en natuurlijk huishond, kindvriendelijk, maar bovenal WERKHOND!

Er wordt heel vaak getraind, want voor mijn inzet als BodyGuard moet ik fantastisch luisteren, feilloos commando’s opvolgen in alle onderdelen en vele disciplines, daardoor ben ik op elk moment overal inzetbaar. Dit jaar doe ik examen voor Politie hond I.
Broer en zus van mijn moeder behoren tot de absolute top van Nederland, De pappageneratie bloedlijn heeft 5 generaties lang in de top van de Bundes Liga gedraaid.

PS Ik ben wel een hond met temperament !
Inmiddels ben ik een ervaren dekreu, mijn baasje is zo blij met mij, dat er nu ook een zoon van mijn in mijn roedel zit.

Foto info: foto 1, 2 en 3 ben ik, Qwerty. Foto 4 en 5 mijn moeder Brandy. foto 6 mijn vader HUMMER. Foto 7 Een groepsfoto van mijn familie.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
© 2013 - 2021 Puppyplaats.nl