Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Dekreuen    
Boerboel     
Advertentienummer: 67477932

Gezocht boerboel teef omdat wij graag een pup willen van onze reu Dino

Aangeboden sinds 05 okt. 2018 om 17:37

Ras: BoerboelInfo
Leeftijd: 7 jaar oud
Van unen
Contact
Prijs: Op aanvraag


Dino doet het ras van de Boerboel als intelligente familie- en waakhond eer aan en wij willen heel graag een pup van hem. Het nestje(op 1 puppy na natuurlijk) mag bij mama en de eigenaren blijven.
Dino is een stabiele, zelfverzekerde, rustige en zeer vriendelijke hond. Hij is altijd sociaal naar kinderen, oudere mensen andere dieren, zo ook paarden, katten, kippen noem het eigenlijk maar op. Naar mensen is hij wel gereserveerd en éénkennig.
Dino is een hond die gek is op aandacht en wandelingen maar hierna kan hij zichzelf ook goed vermaken. Hij kan met genoeg beweging prima een paar uurtje alleen thuis blijven.
Zeker ’s avonds of als Dino met mijn vriendin loopt is hij erg alert. Ook als iemand intimideert of ik ben afstandelijk voelt hij dit aan.
Dino is eigenlijk vanaf pups af aan kerngezond en oersterk. Heupen, gebit en eigenlijk zijn hele bouw is 100%. Veel Boerboel kenners zijn erg enthousiast over zijn uiterlijk.
Tot slot waarschuwt hij áltijd, zonder uitzondering voordat hij iets doet. Hij waarschuwt altijd eerst rustig en daarna duidelijk. Hij blijft bij escalatie luisteren. Helemaal bijzonder is dat hij bij bedreiging als hij iets moet doen níet direct doorbijt. Meer is eigenlijk ook nooit nodig. Tot slot, Dino is een erfbewaker en loopt niet weg.
Dino is voor een Boerboel reu gemiddeld. Hij heeft een schofthoogte van 72 centimeter en weegt eveneens 72kg.
Dino zijn ouders hebben beide een stamboom. Ik moest in 2012 een bedrag van 500 euro extra betalen voor de stamboom, omdat de vookeur(rasstandaard) was om niet te fokken met de hond.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
© 2013 - 2020 Puppyplaats.nl