Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Dekreuen    
Bastaard     
Advertentienummer: 377488496

Lieve reu zoekt lief en geduldig teefje

Aangeboden sinds 17 aug. 2017 om 18:03
Ras: Bastaard ( Betekent 'rasloos' ) Info
Leeftijd: 8 jaar oud
Marcel
Contact
Prijs: Op aanvraag


Onze super mooie en lieve hond Dex is inmiddels 8 jaar. Hij is nog altijd volledig onervaren op het gebied van seks. Hij is wel enorm sociaal, speels, slim en bijna nooit agressief. Hij blaft weinig (eigenlijk alleen naar de postbode) en is ook heel gehoorzaam. Daarom loopt hij buitenshuis zelden aan de lijn. Dex is een "mix" van diverse hondenrassen. Bastaard vind ik zelf een nare term. Wij denken dat Dex vooral de trekken heeft van terriër en labrador. Dex weegt ongeveer 28 kg., en zit aan de bovenkant van de categorie "middelgroot". Hij is geheel sneeuwwit, met een bruin lapje over zijn rechteroog.

Om Dex de gelegenheid te geven Papa te worden en nageslacht te produceren, zoeken we een date voor hem met een mooi, maar vooral heel lief teefje.

NB: Dit is een try-out. Er zit voor ons als eigenaren van de hond geen enkele druk achter. Beide honden in kwestie moeten het zelf willen. Wanneer het niet klikt met een teefje of wanneer Dex er überhaupt geen zin in heeft, dan is dat voor ons uiteraard ook een prima uitkomst.

Verdere voorwaarden nader te bespreken.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
© 2013 - 2020 Puppyplaats.nl