Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Dekreuen    
Advertentienummer: 295381875

Bewezen Austrailan Shepherd Red-Tri Dekreu HD en ED vrij. UPDATES

Aangeboden sinds 01 april 2018 om 12:44

Ras: Australian ShepherdInfo
Leeftijd: 4 jaar oud
Stamboom   
Zeliha thomas
Contact
Prijs: Op aanvraag


Mooie Red Tri bevestigde dekreu, Pocorn, 4 jaar oud. HD A goedgekeurd dus HD en ED vrij en vrij van erfelijke aandoeningen conform de Raad van Beheer.

Heeft al heel mooie pups gegeven. Is een actieve brave hond, die in huis rustig is. Heeft een supergoed karakter. Geen agressie, maar juist heel erg gericht om de rust in een groep te bewaren. Hij staat ter dekking voor Goedgekeurde Australian Shepherd Teven. Eigenaren van een teefje welke volgens de regels van de Raad van Beheer een nestje willen fokken, zijn van harte welkom voor het aanvragen van nadere informatie per mail: zeliha.thomas@live.nl of per telefoon: -6 82 88 95 22.

Foto 1,2 en 3 is Popcorn, De andere foto's zijn pups van zijn laatste nestje, welke succesvol zijn geshowd. Zijn zoon Bambam is als pup 7e op de world dog show 2018 geworden en was de beste Nederlandse Australian Shepherd Reu. Kortom Popcorn heeft bewezen een goede dekreu te zijn en kwaliteit door te geven aan zijn kids.

Popcorn heeft zowel de aanlegtest voor schapen drijven als voor speuren goed doorstaan. Meer informatie : www.twinklestarsgalaxyaustralianshepherds.com

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
© 2013 - 2020 Puppyplaats.nl