Ede

✨Schitterende Franse Bulldog pup ✨ ouders getest

€ 1.950
Details
Adv. ID
yTX3d-P76
Adv. Locatie
Adverteerder
Particulier
Adverteerder is de fokker?
ja
gecastreerd / gesteriliseerd
nee
Gezondheid is gecontroleerd
ja
Huisdier beschikbaar
2022-12-29
Is behandeld tegen wormen
ja
Is gechipt
ja
Is gevaccineerd
ja
Leeftijd huisdier
4 weken, 1 dag
Te zien met moeder
ja
Type advertentie
Te koop
Beschrijving
Hallo allemaal, Bij ons is een geweldig nestje unieke kleine clowntjes🤡 geboren oftewel.... Franse Bulldog pups!! (het leukste ras wat er is) (op de foto's kunt u zien hoe knap de pups zijn maar in het echt nog veeeeel mooier 😍) Oa merle, lilac, blauw/grijs ook is een van de prachtige pups helemaal egaal grijs van kleur zonder enige aftekening Kortom een prachtig nestje waar wij super trots op zijn!! Via deze weg zijn ze al rustig opzoek na een eigen huisje 🏡 met het belangrijkste...hele leuke mensen. Zowel vader als moeder (opa en oma) van deze geweldige pups zijn volledig gerontgend! Ook zijn ze allen goedgekeurd volgens de nieuwe regels 'fokken met kortsnuitige rassen' En zowel ouders als groot ouders zijn met lof geslaagd 🏅 De schitterende vader is de bekende choco dekreu 'Tiamo' ' waar wij de trotse eigenaar van zijn van deze onwijs knappe man. Mama is een dochter van de eveneens bekende merle dekreu' Harvey' De pups groeien hier gezellig op in huis.... Samen met andere hondjes kleine kinderen en een heleboel gezelligheid. De pups moeten nog wel bij hun knappe mama blijven maar mogen al wel gereserveerd worden🐾 Wij vragen hiervoor een aanbetaling van 250 euro zodat we van beide kanten zekerheid hebben. U krijgt dan netjes een schriftelijke reservering van ons. Als de pups mogen verhuizen zijn ze uiteraard helemaal nagekeken door de dierenarts en hebben hun prikje en chip gekregen en natuurlijk een eigen paspoort met daarin de gezondheidsverklaring van de dierenarts. Ook worden de pups zoals wettelijk verplicht geregistreerd en zijn wij in het bezit van een ubn nummer. De pups worden netjes volgens schema ontwormd. Ook worden de pups worden verkocht met 18 maanden garantie op alle aangeboren en erfelijke afwijkingen. Deze geweldige kleine clowntjes verhuizen niet met lege pootjes🐾 Uiteraard krijgen ze hun eigen voer mee een koopcontract, stamboom, informatie over het geweldige ras, een puppychecklist, een puppybox (hier zit alles in voor ontwormingen ontvlooiingen etc) En een heel uitgebreid puppy pakket vol met allemaal leuke en lekkere dingetjes voor de pups. (van speelgoed tot koekjes en snoepjes) De merle en de lilac pups vallen in een hogere prijsklasse Heeft u oprechte interesse in een van de knappe pups neemt u dan gerust contact op 📞 0631312957 Gelieve alleen te reageren bij oprechte interesse.
Rachel .
Particulier
Ede
3 dagen
Lid sinds:5 maanden
Geverifieërd door middel van:
Telefoon
E-mail
Facebook
Google
Soortgelijke advertenties
Franse Bulldog pups te koop in Ede, Ede - Advertentie 1
18
1 dag

Unieke.Franse Bulldog pups

€ 1.650
Franse BulldogLeeftijd: 14 weken4 Mannelijk / 5 Vrouwelijk
Onze lieve nova is 20 augustus bevallen van prachtige bullen baby s Wij genieten hier enorm van maar het is de hoogste tijd voor een nieuwe butlers Nova is een zeer lieve bull Kan met alles en iedere
Meneer .
Ede
Particulier
Franse Bulldog pups te koop in 6714, Ede - Advertentie 2
20
1 maand

Unieke.Franse Bulldog pups

€ 1.850
Franse BulldogLeeftijd: 14 weken4 Mannelijk / 5 Vrouwelijk
Op 20 augustus is onze verschrikkekijk lieve Franse bulldog trotse moeder geworden van geweldige baby s🍼🍼 Ze zijn probleemloos op natuurlijke wijze geboren en moeder is er enorm trots op Moeder is
Meneer .
Ede
Particulier
Franse Bulldog pups te koop in 4817, Breda - Advertentie 3
16
21 uur
Boost

Franse bulldog pups

€ 1.950
Franse BulldogLeeftijd: 4 weken3 Mannelijk / 4 Vrouwelijk
Alleen nog teefjes beschikbaar:) Onze Bep is op 31 oktober bevallen van haar eerste nest. 7 prachtige pups, 3 reutjes, 4 teefjes. Deze pups komen uit een mooie unieke combinatie. Beide uitgebreid
Verheijen .
Breda
Particulier
Checklist voor kopers

Checklist voor kopers

Om de veiligheid van jou en je potentiële huisdier tijdens het herplaatsingsproces te garanderen, raden we je aan om het advies in de onderstaande checklist door te lezen en op te volgen.

Hoe oplichting te voorkomen

Houd communicatie op Puppyplaats

Houd communicatie op Puppyplaats

Ons chatsysteem is beveiligd, maakt het versturen van foto's mogelijk en stelt je in staat verdacht gedrag aan ons te melden. Gebruik geen onveilige en anonieme kanalen zoals whatsapp, messenger of e-mail.

Gebruik onze aanbetalingsservice

Gebruik onze aanbetalingsservice

Maak nooit geld over buiten Puppyplaats, tenzij je het dier bij de verkoper hebt bekeken en er zeker van bent dat de verkoper oprecht is. We raden je aan om onze aanbetalingsservice te gebruiken om voor betalingsproces te zorgen. Bekijk hier meer informatie over hoe dit voor jou als koper werkt.

Deel je identiteitsbewijs niet

Deel je identiteitsbewijs niet

Je bent gevoelig voor identiteitsdiefstal als je een kopie van je identiteitsbewijs naar een ander persoon stuurt. Als je wordt gevraagd om een kopie van je identiteitsbewijs, meld deze persoon dan bij ons.

Pas op voor phishing

Pas op voor phishing

Puppyplaats zal je NOOIT een sms, chatbericht of e-mail sturen waarin je wordt gevraagd je inloggegevens op te geven of je bankgegevens te bevestigen. Inspecteer de URL voordat je erop klikt en meld misbruik bij ons.

Checklist voor het kopen van een hond of puppy

Wees verantwoordelijk en doe onderzoek!

Wees verantwoordelijk en doe onderzoek!

Het herplaatsen van een puppy is een grote stap en verschillende rassen hebben verschillende kenmerken. Bekijk voor meer informatie onze rasprofielen. Zorg ervoor dat je genoeg informatie hebt verzameld over het ras en er zeker van bent dat het het juiste ras is voor jou en je gezin. Het LICG heeft meer informatie samengesteld over het aanschaffen van een huisdier. Zorg er ook voor dat de verkoper of fokker oprecht is en stel veel vragen. Een goede fokker zal je helpen bij het kiezen van een puppy wiens karakter past bij jouw levensstijl en familieomstandigheden, en zal je niet snel een beslissing willen laten nemen. Hier zijn de belangrijkste vragen om aan de fokker te stellen voordat je een puppy gaat bekijken.

Puppy's moeten met hun moeder bij de verkoper thuis worden bekeken!

Puppy's moeten met hun moeder bij de verkoper thuis worden bekeken!

Bekijk de puppy altijd bij de verkoper thuis en samen met de moeder van de puppy. Accepteer geen enkel excuus voor het vooraf overmaken van geld zonder dat er een bezichtiging heeft plaatsgevonden, of als de adverteerder je op een andere locatie dan zijn/haar eigen huis probeert te ontmoeten. Onverantwoordelijke verkopers zullen vaak een andere locatie voorstellen om te voorkomen dat ze de ware levensomstandigheden van de puppy laten zien. De adverteerder moet je ALTIJD laten zien hoe de puppy's met hun moeder omgaan. Puppyplaats staat de verkoop van puppy's door derden niet toe en alle geadverteerde nesten met puppy's MOETEN door de adverteerder zijn gefokt. Let er op of de interactie tussen de puppy en de moeder natuurlijk is om er zeker van te zijn dat dit echt de moeder van de puppy is.

Gezondheidscontrole en papierwerk

Gezondheidscontrole en papierwerk

De verkoper moet bereid zijn om je het dier naar een dierenarts naar keuze te laten brengen voor een gezondheidscontrole en het dier binnen 48 uur terug te kunnen brengen voor een volledige terugbetaling als er gezondheidsproblemen worden geconstateerd. Als de gezondheid van de puppy door een dierenarts is gecontroleerd, zorg er dan voor dat je de gezondheidscontrole in kunt zien. Je kunt ook contact opnemen met de betreffende dierenarts om dit te bevestigen. De dierenarts kan mogelijk geen specifieke gezondheidsinformatie vrijgeven vanwege de wet gegevensbescherming, maar kan wel bevestigen dat de puppy's zijn gecontroleerd. Wanneer je de puppy's ontmoet, moeten ze sociaal en alert zijn, met heldere ogen en geen zichtbare gezondheidsproblemen. Lees hier meer over hoe je de gezondheid van een hond kunt controleren.

Als de fokker aangeeft dat het dier is ingeënt en/of gechipt, vraag dan om de gegevens hiervan, inclusief vaccinatiebewijs. Het is wettelijk verplicht dat alle honden ouder dan 7 weken gechipt zijn en dat de geregistreerde gegevens van de eigenaar actueel zijn. De fokker is verantwoordelijk voor het chippen van de puppy's en moet eerst zijn/haar gegevens in de microchipdatabase laten registreren. Dit moet worden gedaan voordat de puppy's worden opgehaald. Accepteer nooit een excuus om ze later te verzenden. Als de puppy's een stamboom hebben van de Raad van Beheer, zorg er dan ook voor dat je deze krijgt voordat je de puppy mee naar huis neemt.

Vanaf 1 november 2021 heeft iedereen die een nestje honden fokt een Uniek Bedrijfs Nummer (UBN) nodig. Vraag naar het UBN-nummer wanneer je een hond koopt. Daarnaast is het EU paspoort verplicht voor álle honden die na 1 november geboren worden of van eigenaar verwisselen. Koop nooit een hond zonder chip en/of Europees paspoort.

Rapporteren, niet ondersteunen!

Rapporteren, niet ondersteunen!

Als je het vermoeden hebt dat een puppy onverantwoordelijk gefokt is, moet je de puppy niet "redden" door hem mee naar huis te nemen. Loop weg en meld de verkoper onmiddellijk aan ons. Lees hier hoe je een grootschalige/commerciële fokkerij herkent.

U dient uw zorgen ook rechtstreeks melden bij de NVWA, aangezien zij de bevoegdheid hebben om de locatie te inspecteren als er dierenwelzijnsproblemen zijn, en indien nodig verdere actie kunnen ondernemen.

U kunt uw melding bij de NVWA online of telefonisch indienen via telefoonnummer: 0900-0388, dan kunnen zij indien nodig een onderzoek starten naar de betreffende situatie.

Betaling en contract

Betaling en contract

Maak nooit geld over buiten Puppyplaats, tenzij je het dier bij de verkoper hebt bekeken en er zeker van bent dat de verkoper oprecht is. Puppyplaats heeft een eigen aanbetalingsservice die we ten zeerste aanbevelen om ervoor te zorgen dat het betalingsproces veilig is. Puppyplaats houdt de aanbetaling vast totdat jij en de verkoper de transactie hebben goedgekeurd. Dit artikel legt uit hoe dit voor jou als koper werkt. Het is momenteel niet mogelijk om de laatste betaling via Puppyplaats te betalen, dus we raden je aan om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met de transactie voordat je een directe betaling doet. Als je niet zeker weet of je de juiste beslissing neemt, is het in dit stadium nog steeds mogelijk om van de aankoop af te zien.

We moedigen alle toekomstige puppybezitters ook aan om een ​​contract met de verkoper te ondertekenen om ervoor te zorgen dat wat is overeengekomen en mondeling is gezegd, ook wordt geformaliseerd. Meer informatie over een koopcontract bij de aanschaf van een hond vind je hier. Een voorbeeld van een koopcontract voor honden vind je hier.

Puppy's moeten 8 weken oud zijn wanneer ze worden opgehaald

Puppy's moeten 8 weken oud zijn wanneer ze worden opgehaald

Puppy's moeten minimaal 8 weken oud zijn voordat ze hun moeder kunnen verlaten. Zorg ervoor dat je de papieren controleert om er zeker van te zijn dat de puppy oud genoeg is.

Rachel .
Particulier
Ede
3 dagen
Lid sinds:5 maanden
Geverifieërd door middel van:
Telefoon
E-mail
Facebook
Google