Vlaardingen

Frans Bulldog pups (laatste teefje)

€ 1.300
Details
Adv. ID
dq3qkEfKB
Adv. Locatie
Adverteerder
Particulier
gecastreerd / gesteriliseerd
nee
Gezondheid is gecontroleerd
ja
Huisdier beschikbaar
2022-11-12
Huisdieren in het nest
5 Mannelijk / 2 Vrouwelijk
Is behandeld tegen wormen
ja
Is gechipt
ja
Is gevaccineerd
ja
Kleur huisdier
Blauw, Crème, Wit
Leeftijd huisdier
11 weken, 3 dagen
Te zien met moeder
ja
Type advertentie
Te koop
Beschrijving
Op 17 september 2022 is onze geweldige teef bevallen van 7 prachtige pups!! Nog een aantal onwijs leuke pups zijn nog op zoek na een liefdevol huisje..... Wij hebben de kleuren Wit cream/blauw gevlekt *teefje* Cream *teefje* verkocht Blauwe*reutje* verkocht Blue tan * reutje* verkocht Blue tan *reutje* verkocht Lilac fawn * reutje* verkocht Blue merle * reutje* verkocht Zoals u kunt zien is ons baasje niet heel goed in foto's maken........in het echt zijn wij veel mooier als op de foto's! De pups groeien in huiselijke kring op en wonen hier samen gezellig met mama. Papa woont hier niet onze teef is op date geweest met dekreu Hij is een prachtige reu met een ontzettendo leuk karakter!! Hij is onwijs vrolijk en vriendelijk. Hij is volledig getest op erfelijke ziekte s en heb stamboom warvan wij hebben de papieren in bezit. Mama is een super goede moeder! Ze is een ontzettend lieve vrolijke rustige dame die het liefst de hele dag op schoot zit en geknuffeld word. Vader en moeder hebben beide een goede neus en open neusgaten!! En hebben geen last van kortademigheid. Beide voldoen ze aan de nieuwe eisen voor het fokken met kortsnuitige honden!! De pups mogen gelijk verhuizen Ze verhuizen met - een heel leuk uitgebreid puppy pakket en natuurlijk voer wat ze hier gewend zijn. - NL passportjes ,chip en eerste ineeting Uiteraard zijn de pups helemaal nagekeken door de dierenarts en ze hebben allemaal een eigen paspoort met daarin de gezondheidsverklaring van de diernarts. De pups hebben hun eerste enting en ze zijn gechipt. De pups zijn volgens schema ontwormd. U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend te komen kijken en kennis maken met mama en haar prachtige kroost. Neemt u gerust contact met ons op.
Janne D.
Particulier
Vlaardingen
2 dagen
Lid sinds:5 maanden
Geverifieërd door middel van:
Telefoon
E-mail
Facebook
Google
Soortgelijke advertenties
Franse Bulldog pups te koop in Spijkenisse, Nissewaard - Advertentie 1
272
3 weken

Franse bulldog puppy

€ 1.250
Franse BulldogLeeftijd: 9 weken3 Mannelijk / 3 Vrouwelijk
Op 1 oktober zijn 7 pups, 3 reutjes en 4 teefjes geboren.Ouders hebben stambomen en zijn gezonde en goed verzorgde honden. De puppy's hebben ook stambomen, alle vaccinaties en een paspoort. U kunt de
Magdalena P.
Magdalena P.
Spijkenisse
Particulier
Franse Bulldog pups te koop in 3146, Maassluis - Advertentie 2
14
1 week

Frans Bulldog pups

€ 1.400
Franse BulldogLeeftijd: 9 weken
Prachtige Franse Bulldog pups geboren op 30-09-2022 : Choco tan TEEF Black Tan REU € 1400 Choco tan TEEF €1400 Red Fawn TEEF €1300 Black mask fawn REU €1300 verkocht Black mask fawn TEEF €1300 ver
Anouk V.
Maassluis
Particulier
Franse Bulldog pups te koop in Ede, Ede - Advertentie 3
18
6 dagen

Unieke.Franse Bulldog pups

€ 1.650
Franse BulldogLeeftijd: 15 weken4 Mannelijk / 5 Vrouwelijk
Onze lieve nova is 20 augustus bevallen van prachtige bullen baby s Wij genieten hier enorm van maar het is de hoogste tijd voor een nieuwe butlers Nova is een zeer lieve bull Kan met alles en iedere
Meneer .
Ede
Particulier
Checklist voor kopers

Checklist voor kopers

Om de veiligheid van jou en je potentiële huisdier tijdens het herplaatsingsproces te garanderen, raden we je aan om het advies in de onderstaande checklist door te lezen en op te volgen.

Hoe oplichting te voorkomen

Houd communicatie op Puppyplaats

Houd communicatie op Puppyplaats

Ons chatsysteem is beveiligd, maakt het versturen van foto's mogelijk en stelt je in staat verdacht gedrag aan ons te melden. Gebruik geen onveilige en anonieme kanalen zoals whatsapp, messenger of e-mail.

Gebruik onze aanbetalingsservice

Gebruik onze aanbetalingsservice

Maak nooit geld over buiten Puppyplaats, tenzij je het dier bij de verkoper hebt bekeken en er zeker van bent dat de verkoper oprecht is. We raden je aan om onze aanbetalingsservice te gebruiken om voor betalingsproces te zorgen. Bekijk hier meer informatie over hoe dit voor jou als koper werkt.

Deel je identiteitsbewijs niet

Deel je identiteitsbewijs niet

Je bent gevoelig voor identiteitsdiefstal als je een kopie van je identiteitsbewijs naar een ander persoon stuurt. Als je wordt gevraagd om een kopie van je identiteitsbewijs, meld deze persoon dan bij ons.

Pas op voor phishing

Pas op voor phishing

Puppyplaats zal je NOOIT een sms, chatbericht of e-mail sturen waarin je wordt gevraagd je inloggegevens op te geven of je bankgegevens te bevestigen. Inspecteer de URL voordat je erop klikt en meld misbruik bij ons.

Checklist voor het kopen van een hond of puppy

Wees verantwoordelijk en doe onderzoek!

Wees verantwoordelijk en doe onderzoek!

Het herplaatsen van een puppy is een grote stap en verschillende rassen hebben verschillende kenmerken. Bekijk voor meer informatie onze rasprofielen. Zorg ervoor dat je genoeg informatie hebt verzameld over het ras en er zeker van bent dat het het juiste ras is voor jou en je gezin. Het LICG heeft meer informatie samengesteld over het aanschaffen van een huisdier. Zorg er ook voor dat de verkoper of fokker oprecht is en stel veel vragen. Een goede fokker zal je helpen bij het kiezen van een puppy wiens karakter past bij jouw levensstijl en familieomstandigheden, en zal je niet snel een beslissing willen laten nemen. Hier zijn de belangrijkste vragen om aan de fokker te stellen voordat je een puppy gaat bekijken.

Puppy's moeten met hun moeder bij de verkoper thuis worden bekeken!

Puppy's moeten met hun moeder bij de verkoper thuis worden bekeken!

Bekijk de puppy altijd bij de verkoper thuis en samen met de moeder van de puppy. Accepteer geen enkel excuus voor het vooraf overmaken van geld zonder dat er een bezichtiging heeft plaatsgevonden, of als de adverteerder je op een andere locatie dan zijn/haar eigen huis probeert te ontmoeten. Onverantwoordelijke verkopers zullen vaak een andere locatie voorstellen om te voorkomen dat ze de ware levensomstandigheden van de puppy laten zien. De adverteerder moet je ALTIJD laten zien hoe de puppy's met hun moeder omgaan. Puppyplaats staat de verkoop van puppy's door derden niet toe en alle geadverteerde nesten met puppy's MOETEN door de adverteerder zijn gefokt. Let er op of de interactie tussen de puppy en de moeder natuurlijk is om er zeker van te zijn dat dit echt de moeder van de puppy is.

Gezondheidscontrole en papierwerk

Gezondheidscontrole en papierwerk

De verkoper moet bereid zijn om je het dier naar een dierenarts naar keuze te laten brengen voor een gezondheidscontrole en het dier binnen 48 uur terug te kunnen brengen voor een volledige terugbetaling als er gezondheidsproblemen worden geconstateerd. Als de gezondheid van de puppy door een dierenarts is gecontroleerd, zorg er dan voor dat je de gezondheidscontrole in kunt zien. Je kunt ook contact opnemen met de betreffende dierenarts om dit te bevestigen. De dierenarts kan mogelijk geen specifieke gezondheidsinformatie vrijgeven vanwege de wet gegevensbescherming, maar kan wel bevestigen dat de puppy's zijn gecontroleerd. Wanneer je de puppy's ontmoet, moeten ze sociaal en alert zijn, met heldere ogen en geen zichtbare gezondheidsproblemen. Lees hier meer over hoe je de gezondheid van een hond kunt controleren.

Als de fokker aangeeft dat het dier is ingeënt en/of gechipt, vraag dan om de gegevens hiervan, inclusief vaccinatiebewijs. Het is wettelijk verplicht dat alle honden ouder dan 7 weken gechipt zijn en dat de geregistreerde gegevens van de eigenaar actueel zijn. De fokker is verantwoordelijk voor het chippen van de puppy's en moet eerst zijn/haar gegevens in de microchipdatabase laten registreren. Dit moet worden gedaan voordat de puppy's worden opgehaald. Accepteer nooit een excuus om ze later te verzenden. Als de puppy's een stamboom hebben van de Raad van Beheer, zorg er dan ook voor dat je deze krijgt voordat je de puppy mee naar huis neemt.

Vanaf 1 november 2021 heeft iedereen die een nestje honden fokt een Uniek Bedrijfs Nummer (UBN) nodig. Vraag naar het UBN-nummer wanneer je een hond koopt. Daarnaast is het EU paspoort verplicht voor álle honden die na 1 november geboren worden of van eigenaar verwisselen. Koop nooit een hond zonder chip en/of Europees paspoort.

Rapporteren, niet ondersteunen!

Rapporteren, niet ondersteunen!

Als je het vermoeden hebt dat een puppy onverantwoordelijk gefokt is, moet je de puppy niet "redden" door hem mee naar huis te nemen. Loop weg en meld de verkoper onmiddellijk aan ons. Lees hier hoe je een grootschalige/commerciële fokkerij herkent.

U dient uw zorgen ook rechtstreeks melden bij de NVWA, aangezien zij de bevoegdheid hebben om de locatie te inspecteren als er dierenwelzijnsproblemen zijn, en indien nodig verdere actie kunnen ondernemen.

U kunt uw melding bij de NVWA online of telefonisch indienen via telefoonnummer: 0900-0388, dan kunnen zij indien nodig een onderzoek starten naar de betreffende situatie.

Betaling en contract

Betaling en contract

Maak nooit geld over buiten Puppyplaats, tenzij je het dier bij de verkoper hebt bekeken en er zeker van bent dat de verkoper oprecht is. Puppyplaats heeft een eigen aanbetalingsservice die we ten zeerste aanbevelen om ervoor te zorgen dat het betalingsproces veilig is. Puppyplaats houdt de aanbetaling vast totdat jij en de verkoper de transactie hebben goedgekeurd. Dit artikel legt uit hoe dit voor jou als koper werkt. Het is momenteel niet mogelijk om de laatste betaling via Puppyplaats te betalen, dus we raden je aan om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met de transactie voordat je een directe betaling doet. Als je niet zeker weet of je de juiste beslissing neemt, is het in dit stadium nog steeds mogelijk om van de aankoop af te zien.

We moedigen alle toekomstige puppybezitters ook aan om een ​​contract met de verkoper te ondertekenen om ervoor te zorgen dat wat is overeengekomen en mondeling is gezegd, ook wordt geformaliseerd. Meer informatie over een koopcontract bij de aanschaf van een hond vind je hier. Een voorbeeld van een koopcontract voor honden vind je hier.

Puppy's moeten 8 weken oud zijn wanneer ze worden opgehaald

Puppy's moeten 8 weken oud zijn wanneer ze worden opgehaald

Puppy's moeten minimaal 8 weken oud zijn voordat ze hun moeder kunnen verlaten. Zorg ervoor dat je de papieren controleert om er zeker van te zijn dat de puppy oud genoeg is.

€ 1.300
Janne D.
Particulier
Vlaardingen
2 dagen
Lid sinds:5 maanden
Geverifieërd door middel van:
Telefoon
E-mail
Facebook
Google