Nederweert

Rasz. Labrador pups mogen met de kerst weg.

€ 1.250
Details
Adv. ID
cJXaxDOB6
Adv. Locatie
Adverteerder
Particulier
Adverteerder is de fokker?
ja
gecastreerd / gesteriliseerd
nee
Gezondheid is gecontroleerd
ja
Huisdier beschikbaar
2022-12-25
Huisdieren in het nest
3 Mannelijk / 5 Vrouwelijk
Is behandeld tegen wormen
ja
Is gechipt
ja
Is gevaccineerd
ja
Leeftijd huisdier
5 weken, 2 dagen
Te zien met moeder
ja
Type advertentie
Te koop
Beschrijving
Bij ons is een mooi nestje raszuivere labrador pups Geboren 30 oktober j.l  Betreft bruine pups Wij hobbymatige fokker van Labrador. Ze zijn nu 5,5 wk oud.  Wij zoeken voor hun alvast een liefdevol nieuw huisje waar ze hun leven lang mogen opgroeien. Om en om kerst mogen ze hun nestje verlaten. Er zijn nog 3 bruine reutjes beschikbaar. Vader: bruin showmodel prachtige stoere groot gebouwde lieve speelse labrador. Kerngezond en HD en ED vrij en vrij van spondylose. Moeder ook bruin en net als vader raszuivere labrador zeer lief karakter kern gezond. En ook moeder ED en HD vrij en vrij van spondylose.  Voor moeder haar eerste nestje pups ze is 2 jaar oud. Beiden ouders bij ons aanwezig. en beiden te bezichtigen. Van een erkende patahaloog zijn Röntgen foto's van ouders en verklaring van vader te overleggen. Verklaring krijgt men bij aanschaf pup als kopie zijnde mee naar huis. Eveneens krijgt elke pup een uiterst garantiebewijs mee naar huis. In een mooie overeenkomst. in een mapje. Beiden ouders en desbetreffende pup thuis in huis gesocialiseerd. Ze komen met allerlei geluiden in aanmerking.  Opgroeiend met 3 kinderen tussen 6 en 15 jaar. Ze worden geheel gesocialiseerd. De pups allen zeer aanhankelijk dit ook ze flink worden verwend door onze kinderen. Ze zijn als weggaan met de 2.4.6.8 wkn volgens protocol ontwormd.  Ook met zindelijkheids training zijn we dan al voor u bezig.  Met 6 wkn komen ze bij de dierenarts ze worden algeheel nagekeken ingeënt gechipt en krijgen een eigen paspoort met gezondheidsverklaring.   Ze krijgen voer voor de eerste dagen en speeltje uit het nest mee waar nestgeur aanzit.( evt kan men ook vrijblijvend  een grote zak brokjes bij ons overkopen even nergens naar kijken als lekker thuis laten wennen) vraagprijs €1250,- Diegene die het leuk vinden en weet bij gezinnen vooral met kinderen het wachten lang duurt. Stuur ik regelmatig foto's of een update door van het nestje of U gekozen pupje. Eveneens voor de nieuwe baasjes hebben we ook een leuke attentie.   Uiteraard Mag u ook een keer een afspraak maken en u pup komen bewonderen.  Pas nadat u bij ons bent geweest en akkoord gaat, en van beiden kanten goed is: u een van onze prachtige pups een liefdevol thuis kan bieden . Vragen wij een aanbetaling. Van 250,- Ook omwille u zeker bent de pup voor u gereserveerd is, en wij zeker weten met 8 wkn de pup ook een nieuw huisje krijgt. Dit wordt netjes in tweevoud schriftelijk ingevuld en door U eveneens mij ondertekend en als bewijs met U meegegeven   Heeft u interesse in een van deze mooie pups? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  Laat een berichtje achter of bellen/ appen mag uiteraard ook. Tel: 0610165451 De koffie/thee of iets anders naar wens staat voor U klaar.  Tot ziens. Annette. Labradormom
labradormom .
Particulier
Nederweert
8 uur
Lid sinds:1 jaar
Geverifieërd door middel van:
Telefoon
E-mail
Facebook
Google
Soortgelijke advertenties
Labrador Retriever pups te koop in Wageningen - Advertentie 1
5
2 weken

Silver lab/Charcoal pups te koop

€ 1.100
Labrador RetrieverLeeftijd: 4 weken3 Mannelijk / 4 Vrouwelijk
NOG 1 PUP OPZOEK NAAR EEN BAASJE Onze Bonnie heeft haar 2e nestje , 4 Teefjes en 3 Reutjes .Zondag 6-11-2022 is ze bevallen van Charocoal/Silver lab labradorpups. Beide ouderdieren zijn HD en ED vrij
Wouter V.
Wageningen
Particulier
Labrador Retriever pups te koop in 3881, Putten - Advertentie 2
11
2 uur

Labrador pups zwart en blond reutjes

€ 650
Labrador RetrieverLeeftijd: 13 weken2 Mannelijk
2 super schattig labrador pups wij zijn op 4 september geboren en mogen nu ons nest verlaten onze beiden ouders zijn aanwezig en ook hier te zien mamma is zwart en pappa choco zijn zei getest op HD ED
Bessel D.
Bessel D.
Putten
Particulier
Labrador Retriever pups te koop in 3774, Kootwijkerbroek - Advertentie 3
10
2 uur
Boost

Labradorpups

€ 650
Labrador RetrieverLeeftijd: 11 weken
Nog drie mooie pups ,één teefje en twee reutjes, er zijn er al drie weg naar een nieuw huisje en wij zijn ook klaar om te gaan naar een lief baasje Neem gerust contact op, Vader heeft stamboom en moed
JH v.
Kootwijkerbroek
Particulier
Checklist voor kopers

Checklist voor kopers

Om de veiligheid van jou en je potentiële huisdier tijdens het herplaatsingsproces te garanderen, raden we je aan om het advies in de onderstaande checklist door te lezen en op te volgen.

Hoe oplichting te voorkomen

Houd communicatie op Puppyplaats

Houd communicatie op Puppyplaats

Ons chatsysteem is beveiligd, maakt het versturen van foto's mogelijk en stelt je in staat verdacht gedrag aan ons te melden. Gebruik geen onveilige en anonieme kanalen zoals whatsapp, messenger of e-mail.

Gebruik onze aanbetalingsservice

Gebruik onze aanbetalingsservice

Maak nooit geld over buiten Puppyplaats, tenzij je het dier bij de verkoper hebt bekeken en er zeker van bent dat de verkoper oprecht is. We raden je aan om onze aanbetalingsservice te gebruiken om voor betalingsproces te zorgen. Bekijk hier meer informatie over hoe dit voor jou als koper werkt.

Deel je identiteitsbewijs niet

Deel je identiteitsbewijs niet

Je bent gevoelig voor identiteitsdiefstal als je een kopie van je identiteitsbewijs naar een ander persoon stuurt. Als je wordt gevraagd om een kopie van je identiteitsbewijs, meld deze persoon dan bij ons.

Pas op voor phishing

Pas op voor phishing

Puppyplaats zal je NOOIT een sms, chatbericht of e-mail sturen waarin je wordt gevraagd je inloggegevens op te geven of je bankgegevens te bevestigen. Inspecteer de URL voordat je erop klikt en meld misbruik bij ons.

Checklist voor het kopen van een hond of puppy

Wees verantwoordelijk en doe onderzoek!

Wees verantwoordelijk en doe onderzoek!

Het herplaatsen van een puppy is een grote stap en verschillende rassen hebben verschillende kenmerken. Bekijk voor meer informatie onze rasprofielen. Zorg ervoor dat je genoeg informatie hebt verzameld over het ras en er zeker van bent dat het het juiste ras is voor jou en je gezin. Het LICG heeft meer informatie samengesteld over het aanschaffen van een huisdier. Zorg er ook voor dat de verkoper of fokker oprecht is en stel veel vragen. Een goede fokker zal je helpen bij het kiezen van een puppy wiens karakter past bij jouw levensstijl en familieomstandigheden, en zal je niet snel een beslissing willen laten nemen. Hier zijn de belangrijkste vragen om aan de fokker te stellen voordat je een puppy gaat bekijken.

Puppy's moeten met hun moeder bij de verkoper thuis worden bekeken!

Puppy's moeten met hun moeder bij de verkoper thuis worden bekeken!

Bekijk de puppy altijd bij de verkoper thuis en samen met de moeder van de puppy. Accepteer geen enkel excuus voor het vooraf overmaken van geld zonder dat er een bezichtiging heeft plaatsgevonden, of als de adverteerder je op een andere locatie dan zijn/haar eigen huis probeert te ontmoeten. Onverantwoordelijke verkopers zullen vaak een andere locatie voorstellen om te voorkomen dat ze de ware levensomstandigheden van de puppy laten zien. De adverteerder moet je ALTIJD laten zien hoe de puppy's met hun moeder omgaan. Puppyplaats staat de verkoop van puppy's door derden niet toe en alle geadverteerde nesten met puppy's MOETEN door de adverteerder zijn gefokt. Let er op of de interactie tussen de puppy en de moeder natuurlijk is om er zeker van te zijn dat dit echt de moeder van de puppy is.

Gezondheidscontrole en papierwerk

Gezondheidscontrole en papierwerk

De verkoper moet bereid zijn om je het dier naar een dierenarts naar keuze te laten brengen voor een gezondheidscontrole en het dier binnen 48 uur terug te kunnen brengen voor een volledige terugbetaling als er gezondheidsproblemen worden geconstateerd. Als de gezondheid van de puppy door een dierenarts is gecontroleerd, zorg er dan voor dat je de gezondheidscontrole in kunt zien. Je kunt ook contact opnemen met de betreffende dierenarts om dit te bevestigen. De dierenarts kan mogelijk geen specifieke gezondheidsinformatie vrijgeven vanwege de wet gegevensbescherming, maar kan wel bevestigen dat de puppy's zijn gecontroleerd. Wanneer je de puppy's ontmoet, moeten ze sociaal en alert zijn, met heldere ogen en geen zichtbare gezondheidsproblemen. Lees hier meer over hoe je de gezondheid van een hond kunt controleren.

Als de fokker aangeeft dat het dier is ingeënt en/of gechipt, vraag dan om de gegevens hiervan, inclusief vaccinatiebewijs. Het is wettelijk verplicht dat alle honden ouder dan 7 weken gechipt zijn en dat de geregistreerde gegevens van de eigenaar actueel zijn. De fokker is verantwoordelijk voor het chippen van de puppy's en moet eerst zijn/haar gegevens in de microchipdatabase laten registreren. Dit moet worden gedaan voordat de puppy's worden opgehaald. Accepteer nooit een excuus om ze later te verzenden. Als de puppy's een stamboom hebben van de Raad van Beheer, zorg er dan ook voor dat je deze krijgt voordat je de puppy mee naar huis neemt.

Vanaf 1 november 2021 heeft iedereen die een nestje honden fokt een Uniek Bedrijfs Nummer (UBN) nodig. Vraag naar het UBN-nummer wanneer je een hond koopt. Daarnaast is het EU paspoort verplicht voor álle honden die na 1 november geboren worden of van eigenaar verwisselen. Koop nooit een hond zonder chip en/of Europees paspoort.

Rapporteren, niet ondersteunen!

Rapporteren, niet ondersteunen!

Als je het vermoeden hebt dat een puppy onverantwoordelijk gefokt is, moet je de puppy niet "redden" door hem mee naar huis te nemen. Loop weg en meld de verkoper onmiddellijk aan ons. Lees hier hoe je een grootschalige/commerciële fokkerij herkent.

U dient uw zorgen ook rechtstreeks melden bij de NVWA, aangezien zij de bevoegdheid hebben om de locatie te inspecteren als er dierenwelzijnsproblemen zijn, en indien nodig verdere actie kunnen ondernemen.

U kunt uw melding bij de NVWA online of telefonisch indienen via telefoonnummer: 0900-0388, dan kunnen zij indien nodig een onderzoek starten naar de betreffende situatie.

Betaling en contract

Betaling en contract

Maak nooit geld over buiten Puppyplaats, tenzij je het dier bij de verkoper hebt bekeken en er zeker van bent dat de verkoper oprecht is. Puppyplaats heeft een eigen aanbetalingsservice die we ten zeerste aanbevelen om ervoor te zorgen dat het betalingsproces veilig is. Puppyplaats houdt de aanbetaling vast totdat jij en de verkoper de transactie hebben goedgekeurd. Dit artikel legt uit hoe dit voor jou als koper werkt. Het is momenteel niet mogelijk om de laatste betaling via Puppyplaats te betalen, dus we raden je aan om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met de transactie voordat je een directe betaling doet. Als je niet zeker weet of je de juiste beslissing neemt, is het in dit stadium nog steeds mogelijk om van de aankoop af te zien.

We moedigen alle toekomstige puppybezitters ook aan om een ​​contract met de verkoper te ondertekenen om ervoor te zorgen dat wat is overeengekomen en mondeling is gezegd, ook wordt geformaliseerd. Meer informatie over een koopcontract bij de aanschaf van een hond vind je hier. Een voorbeeld van een koopcontract voor honden vind je hier.

Puppy's moeten 8 weken oud zijn wanneer ze worden opgehaald

Puppy's moeten 8 weken oud zijn wanneer ze worden opgehaald

Puppy's moeten minimaal 8 weken oud zijn voordat ze hun moeder kunnen verlaten. Zorg ervoor dat je de papieren controleert om er zeker van te zijn dat de puppy oud genoeg is.

€ 1.250
labradormom .
Particulier
Nederweert
8 uur
Lid sinds:1 jaar
Geverifieërd door middel van:
Telefoon
E-mail
Facebook
Google