Home Pups Dekreuen Penningen Tips Rassen Speeltjes Waakbord
Home    Puppies    
Advertentienummer: 212749673

Unieke pups verwacht eind juni!

673 x bekeken sinds 21 juni 2017 om 11:01
Ras: Zwitserse Witte HerdershondInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 0-6 weken oud
Jeany Heiden
E-mail adverteerder
Prijs: Op aanvraag


Onze prachtige, lieve, slimme Bailey is op 30 april gedekt door de knappe , lieve, leergierige reu Pintar. (Laatste foto's) Als de dekking goed verlopen is, zal er eind juni dus een nestje komen. Mocht u eventueel interesse hebben in een witte herderpup met zeer goede bloedlijnen, geheel gezond op HD en ED, MD en MDR1vrij, dan bent u vrij om alvast eens contact op te nemen. De pups zouden dan eind augustus het nest mogen verlaten dus wellicht een handig moment zo na de vakantie, uiteraard hebben de pups dan een chip, zijn ontwormd en geeent , stamboom en krijgen puppypakket mee naar u thuis. We wonen landelijk, de pups zullen hier alvast goed gesocialiseerd worden, kinderen, paarden, andere dieren volop aanwezig.
Hopelijk tot ziens, Jeany en Bailey

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .