Home Pups Dekreuen Rassen Tips Speeltjes Videos Waakbord
Home    Puppies    
Mopshond     
Advertentienummer: 939453070

Mopshondjes te koop !

786 x bekeken sinds 11 jan. 2017 om 16:43
Ras: MopshondInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 6-12 weken oud
De Rijcke
E-mail adverteerder
Prijs: € 750,-


Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring , wij werken samen met andere fokkers die de wetgeving op dierenwelzijn respecteren.
Al onze pups worden op vroege leeftijd gesocialiseerd en zijn kindvriendelijk opgevoed , al onze pups zijn reeds 2x gevaccineerd tegen parvo en hondenziekte en éénmaal tegen kennelhoest , dit vaccin moet pas volgend jaar worden hernieuwd. Uiteraard zijn zij ook reeds meerdere keren ontwormd maar u moet zelf ook nog maandelijks ontwormen tot de leeftijd van 6 maand.
Wij zijn een erkend fokker door het ministerie van dierenwelzijn u kan dit controleren aan de hand van ons bedrijfsnummer hk 14104298.
U krijgt steeds een schriftelijke garantie op virale infecties deze is opgesteld door het ministerie overeenkomstig art 30 van het KB van 27 april 2007 houdende de erkenningsvoorwaarden voor inrichtingen voor dieren.
Wij geven 2 jaar garantie op onze dieren op aangeboren afwijkingen.
U kan iedere dag vrijblijvend een kijkje komen nemen tussen 10-18u op zondag tussen 13-18u.
Na 18u is het enkel op afspraak , let op voor bedriegers en zwartkwekers koop enkel bij erkende fokkers of kennels u kan deze herkennen aan hun nummer beginnend met hk en 8 cijfers u kan dit steeds opvragen bij het ministerie.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .