Home Pups Dekreuen Rassen Tips Speeltjes Videos Waakbord
Home    Puppies    
Chihuahua     
Advertentienummer: 635292171

Chihuahua pup GRIJS Brindle gestroomlijnd

866 x bekeken sinds 15 jan. 2017 om 20:44
Erna
E-mail adverteerder
Prijs: € 650,-


Een mooi kleinblijvend meisje met kort haar en een super mooie tekening, goed actief, geboren op 28 november en ze mag al mee naar een nieuw baasje.

Ze heeft haar eerste enting gehad, en is gechipt en nagekeken door de dierenarts. Ze krijgt mee haar paspoortje, een puppypakketje met het voer dat ze nu ook krijgt en een nestlapje. Ook wordt ze regelmatig ontwormd.

Ze is akelig nieuwsgierig en loopt je altijd in de weg, de sokken die je aan hebt zijn het interessantste van wat ze tegen komt. Inmiddels is ze bench-zindelijk en eet en drinkt zelfstandig.
Ze groeit op met verschillende honden, groot en klein, krijgt regelmatig bezoek van mensen buiten het gezin en leert de verschillende huishoudelijke geluiden kennen zoals bijv. stofzuiger, wasmachine maar ook (harde) muziek en tv.

Beide ouders zijn goed gezond, zijn beiden rond de 2,5 kg en hebben een stamboom, de pups zelf niet.
Op de laatste foto's staan haar beide ouders en ook haar broertje en zusje. De moeder is aanwezig!


(Contact bij voor keur via Whats-app of telefoon, mailen mag natuurlijk ook. Als deze advertentie nog te zien is, is ze nog beschikbaar)

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .