Home Pups Dekreuen Rassen Tips Speeltjes Videos Waakbord
Home    Puppies    
Advertentienummer: 318835487

Ik, lieve chihuahua pup met stamboom, zoekt een leuk baasje

793 x bekeken sinds 11 jan. 2017 om 19:42
Joke
E-mail adverteerder
Prijs: Op aanvraag


Ik ben een langharige chihuahua met een FCI stamboom en geboren en opgegroeid in een gezellig gezin met kinderen en huisdieren. Ik heb al met van alles kennis gemaakt (stofzuiger, afzuigkap, radio, auto rijden, harde geluiden, enz.), zodat ik al goed gesocialiseerd ben. De eerste 12 weken van mijn leven is erg belangrijk want dat is de inprentingsfase. Als ik in deze weken goed gesocialiseerd wordt, heeft mijn nieuwe baasje daar heel veel profijt van!

Ik ben dol op kinderen en volwassenen en ook andere honden vind ik leuk. Mijn vader en moeder hebben een lief, aanhankelijk karakter. In de stamboom kan je zien dat ik een 100 % chihuahua ben en van goede huize kom: ik heb diverse kampioenen in de familie. Maar het belangrijkste is dat ik gezond, super lief en aanhankelijk ben!

Alleen het wordt een beetje druk hier, dus ik moet binnenkort naar een ander gezellig huis.
Het kleedje met onze nestgeur erin, krijgt mijn nieuwe baasje mee naar huis. Dan kan ik mams toch nog ruiken zodat ik geen heimwee krijg.
Ik krijg hier heerlijk voer hier en ook dit voer gaat met mij mee, zodat ik niet gelijk aan ander voer hoef te wennen.
We doen hier van allerlei spelletjes en mijn vrouwtje heeft hier heel veel foto`s van gemaakt en op Cd rom gezet. Er staan foto`s op dat ik en mijn familie 1 dag oud waren, mijn vader, moeder, opa en oma en nog veel meer leuks. Ook staan mijn broertje en zusjes op de cd-rom.

Soms is mijn vrouwtje wel een beetje streng, want ik mag niet zomaar overal plassen. Nee, ze leert mij netjes op een krant te plassen, zodat ik bij mijn nieuwe baasje hèèl snel zindelijk ben. Houd mijn nieuwe baasje meer tijd over om mij te knuffelen.

Ik heb ook al een vervelend prikje gehad (inenting noemen de mensen dat), er is DNA bij mij afgenomen, ik ben ontwormd, ik heb een Stamboom van de FCI en een Europees Paspoort. De dierenarts heeft mij ook nagekeken en heeft een gezondheidsverklaring afgegeven.

Wilt u nog meer van mij weten? U mag altijd vrijblijvend met mijn vrouwtje bellen voor meer informatie. U mag mij natuurlijk ook komen bewonderen, want in het echt ben ik veel leuker van op de foto!

GELIEVE NIET MAILEN of te whats appen!

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .