Home Pups Dekreuen Rassen Tips Speeltjes Videos Waakbord
Home    Puppies    
Border Collie     
Advertentienummer: 330819919

Puppy's border collie

1299 x bekeken sinds 12 jan. 2017 om 21:41
Ras: Border CollieInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 6-12 weken oud
Francine
E-mail adverteerder
Prijs: € 400,-


Border collie puppy's ,driekleur ,geboren 27 november.Nestje van 6 teefjes en 2 reutjes ,waarvan nog 3 teefjes beschikbaar zijn.Uitstekende afstamming ,De ouders zijn speels ,sociaal ,waakzaam en zeer op mensen gericht,enorm lief ook naar kinderen toe,echte kindervrienden .100% betrouwbaar ,hebben veel beweging nodig ,spelen en werken graag .Beide ouders zijn aanwezig .Dit was een eenmalig nestje ,was de eerste en enige dek van de vader.De puppy's mogen het nest verlaten rond half februari (wettelijk gezien mogen de puppy's pas aan de leeftijd van 15 weken Nederland binnen ,dat is 3 weken na de rabbiesinenting die ze pas op 12 weken krijgen ) ,zij zullen meerdere malen ontwormd zijn ,gechipt ,en gevaccineerd en beschikken over een Europees paspoort.Groeien op in huiselijke kring met nog een andere hond een poes en paarden .Wij zijn woonachtig te Wachtebeke dat is een half uur vanuit Antwerpen en 10 min vanuit Axel in Nederland.De foto's zijn van de puppy's die nog beschikbaar zijn ,de 2 laatste foto's zijn de moeder en de vader.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .