Home
Pups Dekreuen Rassen Tips Speeltjes Videos Waakbord
Plaats advertentie Inloggen
Naar vorige pagina
Omschrijving:

Hondenoppas in huiselijke sfeer, uitlaatservice, individuele begeleiding bij opvoeden en training en fotoshoots: dat zijn de diensten die Hondenservice Dordrecht aanbiedt.

Hondenoppas in huiselijke sfeer:
Samen met nog één andere hond verblijft uw hond bij ons gezellig in huis. Veel individuele aandacht, lekkere wandelingen, leuke spelletjes en genoeg rust. Dat zijn onze kernwoorden van onze oppas. Het is mogelijk dat uw hond verblijft tijdens uw vakantie, uw werkdag of een weekendje/dagje weg.

Uitlaatservice in Dordrecht:
Met een groep van maximaal zes honden gaan wij naar het bos. Wij zorgen er voor dat elke hond een super leuke tijd ervaart op zijn eigen manier. Dit kan bijvoorbeeld zijn door het samen spelen met andere honden, rustig snuffelen, stokken/balletjes apporteren of rennen door de bossen. Loop gerust een keer meer en ervaar hoe onze groep is. Wie weet past uw hond hier wel heel leuk tussen!

Individuele begeleiding bij het opvoeden en/of trainen van uw hond:
Dit is een heel breed onderwerp. Wij kunnen bijvoorbeeld helpen met het aanleren van de basiscommando's, het niet opspringen tegen mensen, het socialiseren met andere honden en noem het maar op.

Fotoshoots:
Dit onderwerp spreekt voor zich! Samen met u en uw hond gaan wij naar buiten richting een mooie plek om daar wat mooie foto's te maken. Dit kunnen actiefotos zijn, maar ook portret of een foto samen met u.

Voordat uw hond met de uitlaatservice meegaat of bij ons in de opvang komt, maken wij graag uitgebreid kennis met u en uw hond.

Neem vrijblijvend met ons contact op voor meer informatie.

Klik hier en bezoek de website voor meer informatieAndere bedrijven in de buurt van dit bedrijf:
Olijke Vriendjes
Hallo, Mijn naam is Sandra Swart. Al van kinds af aan ben ik stapelgek o...
In Papendrecht 
Hondenuitlaatservice Diva
HUS Diva laat uw hond al uit vanaf 7,- euro per wandeling. We gaan met uw h...
In Capelle aan den IJssel 
Hondenuitlaatservice Rataplan
WHO let the dogs out?? Erg belangrijk is het natuurlijk dat u weet aan wie...
In Rotterdam 
Fotoalbum:
Meld Puppyplaats