Home
Pups Dekreuen Rassen Tips Speeltjes Videos Waakbord
Plaats advertentie Inloggen
Naar vorige pagina
Omschrijving:

Hondenschool Jij & Ik is een professionele hondenschool in Zwolle met veel persoonlijke begeleiding. In een groep zitten maximaal 6 cursisten. Wij werken positief, dit betekent dat we gewenst gedrag belonen en ongewenst gedrag waar mogelijk negeren. Door deze manier van trainen bouw je een goede relatie op met wederzijds respect. Daarnaast zal de hond het ook leuk vinden om voor je te werken waardoor het leren makkelijker gaat. Per cursus wordt er gekeken naar wat de cursisten willen leren en aan de hand daarvan wordt een trainingsplan opgesteld. We werken dus niet volgens een vast programma, er blijft altijd ruimte voor nieuwe idee├źn en wensen van de cursist.

De hondenschool werkt niet met een vaste training locatie. We werken op verschillende openbare gebieden in Zwolle noord en Zwolle centrum. Het voordeel hieraan is dat je meteen in het \"echte leven\" traint. We leren de honden hoe wij willen dat ze zich gedragen in situaties die je dagelijks tegen kunt komen. De locatie kan per les verschillen en wordt altijd vooraf bekend gemaakt via mail of telefoon.

Om een eigen hondenschool te beginnen en jezelf instructeur te noemen heb je geen diploma nodig, best raar eigenlijk! Als instructeur ga je mensen advies geven over het opvoeden van hun hond, het is dan natuurlijk van belang dat dit advies juist is! Er komen steeds nieuwe inzichten en we ontdekken steeds meer over het gedrag en leervermogen van de hond, trainingstechnieken veranderen daardoor ook. Door een goede opleiding en regelmatige bijscholing bent u er van verzekerd dat u les krijgt volgens de laatste ontwikkelingen en inzichten. Hieronder een lijst van mijn opleidingen;Dier en management, Groenhorst college Barneveld.
Paraveterinair, Groenhorst college Barneveld.
Module 1 kynologisch instructeur, Martin Gaus academie.
Module 2 kynologisch instructeur, Martin Gaus academie.
Module 3 kynologisch instructeur, Martin Gaus academie.

Klik hier en bezoek de website voor meer informatieAndere bedrijven in de buurt van dit bedrijf:
Hondenschool 't Gooi
Bent u op zoek naar een puppycursus of een basiscursus voor uw hond? Dan be...
In Huizen 
Pet Nanny
Onze hondenschool is gevestigd in Hilversum en vanaf 2008 verzorgen wij met...
In Hilversum 
Kangani Hondenopvoeding-en Training
Bij Kangani word je begeleidt bij het opbouwen of herstellen van een goede ...
In Eemnes 
Fotoalbum:
Meld Puppyplaats