Home
Pups Dekreuen Rassen Tips Speeltjes Videos Waakbord
Plaats advertentie Inloggen
Naar vorige pagina Home     Hondennamen     Jordey

Hondennaam "Jordey" voor een reu


De naam "Jordey" is een middelgrote hondennaam, korte hondennamen zijn over het algemeen beter uit te spreken, maar misschien kunt u "Jordey" prima uitspreken. Roep eens hartop "Jordey", dan kunt u kijken of het verstaanbaar is en mooi klinkt. Zoja dan is "Jordey" misschien de hondennaam voor uw hond!

Waar in het verleden simpele hondennamen voldeden, worden de hedendaagse namen steeds creatiever. Honden zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van het gezin en daar hoort natuurlijk een goede, hedendaagse hondennaam bij. Het bedenken van een naam is ontzettend leuk en het is iets waar het hele gezin bij betrokken wordt. Maar ondanks alle inspanningen kan het een behoorlijk lastige opgave blijken te zijn. Gelukkig bestaan er talloze websites die zijn gevuld met zeer veel en uiteenlopende hondennamen. Op dit soort websites is voldoende inspiratie op te doen voor een leuke naam.

Een hondennaam is natuurlijk erg persoonlijk en de keuze hangt af van eigen voorkeuren. Toch is het verstandig om bij het kiezen van een geschikte hondennaam rekening te houden met de volgende punten:

- Kies voor een eenvoudige naam
- Kies bij voorkeur een korte naam
- Kies een naam die krachtig uitgesproken kan worden
- Kies een naam die bij het type en karakter van de hond past
- Zorg ervoor dat alle gezinsleden het eens zijn met de naam